Dé woontrend van 2017, bankstellen met een gezellige uitstraling

Wat de trend op het gebied van bankstellen dit seizoen laat zien is met name de vormgeving en het kleurgebruik. Het hoeft allemaal niet meer zo strak en zonder kussens. Nee juist hoe meer kussens hoe gezelliger. In 2017 is de trend met name zacht en gezellig. Leuke kleurige stoffen zoals petrol en mosgroen worden veel gebruikt voor op de bank en ook worden deze twee kleuren gecombineerd. Voorheen gebruikte men meer neutrale stoffen. De laatste tijd zien we meer kleurgebruik op de bank en vooral richting blauw en groen. Juist door verschillende stoffen te gebruiken op uw bank creëert u echt uw eigen sfeer. Met name stof zien we dit seizoen veel. Maar heeft u toch liever een lederen bankstel dan kunt u dat natuurlijk ook aanvullen met een lekker wollig plaid en wat losse kussens.

Met de gezellige bank Nuvola van het Duitse merk Rolf Benz is er van alles mogelijk en deze past ook perfect in de trend van 2017. De bank, hoekbank of loungehoek kunt u naar eigen wensen geheel samen stellen. De bank Nuvola heeft het gezellige Lounge zitcomfort, maar u kunt ook kiezen voor de actievere zit. Doordat de bank is opgebouwd met verschillende kussens, die u op iedere gewenste plek op de bank kunt plaatsen, heeft de bank een sfeervolle uitstraling.

Onze deskundige verkopers en styliste zijn geheel op de hoogte van de nieuwste trends. En wij willen u graag adviseren en helpen bij het maken van de juiste keuzes. Wij komen graag bij u thuis om u te helpen bij het uitzoeken van de juiste kleuren en meubels.