HELLO WORLD:

0

Gratis poef bij aankoop fauteuil Thonet 808

Met serie 808 heeft designstudio Formstelle uit München een loungefauteuil ontwikkeld die maximaal comfort combineert met talrijke mogelijkheden voor individuele aanpassingen. Loungefauteuil 808 speelt met het contrast tussen bescherming en openheid. Daardoor ontstaat een fauteuil die een moment van rust creëert voor iedereen die zich even terug wil trekken. Zijn karakteristieke uitstraling is het gevolg van een consequent doorgevoerde herinterpretatie van de klassieke oorfauteuil, waarbij het bovengedeelte van de rugleuning doet denken aan een beschermende kraag. De zitschaal omhult de gebruiker en geeft een gevoel van geborgenheid. Het tweede markante kenmerk is de comfortabele, ‘golfachtige’ bekleding. De zachte kussens van de zitting vormen een fraai contrast met de buitenzijde van de zitschaal. Dankzij een handig mechaniek kan de gebruiker de fauteuil naar zijn eigen wens in verschillende posities zetten. Bij de serie hoort verder een voetenbankje.

De draaivoet van loungefauteuil 808 is leverbaar in diverse uitvoeringen: hout met elementen van gebogen hout, roestvrij staal, stalen buis verchroomd en in diverse kleuren. Door het ingebouwde mechaniek kunnen de zitting en de rugleuning traploos worden versteld tot een half liggende positie.

De doordachte vormgeving met de vele details wordt perfect aangevuld door de gebruikte meubelstof, die door Formstelle samen met Duitse stoffenfabrikant Rohi speciaal is ontwikkeld voor lounge-fauteuil 808. ‘Soul’ is een hoogwaardige scheerwollen stof die verkrijgbaar is in dertien verschillende kleurnuances. De stof is geweven in een meerdimensionale honingraatachtige structuur, waardoor dieptewerking ontstaat. Voor de bekleding is er keuze uit zes kleurthema’s in de materialen leder, stof en ‘formfleece’; de siernaden zijn hierop afgestemd.

Als u nu een loungefauteuil 808 koopt, krijgt u de bijpassende poef gratis!

Profiteer daarom nu snel van deze actie en kom langs bij ons in Bergambacht.

Meer weten over het trendy merk Thonet? Lees hier alles over de hippe duitse meubelmaker.