Multi-Forma II.

Het populaire kastensysteem Multi-Forma II staat al jaren garant voor uitstekend design, geweldige kwaliteit en het vermogen om zich aan iedere ruimte aan te passen. Wie op zoek is naar de perfecte kast is hier op het juiste adres! van modellen met schuifdeuren, draai- of vouwdeuren, inloopkasten en stijlvolle tussenbouw elementen, ze bieden allemaal genoeg ruimte tot opbergen. Front designs en interieurindelingen zijn net zo op maat gemaakt als inkortingen en afschuiningen. Kies voor prachtige designdeuren en accenten in verschillende matte en hoogglans lakken, of ga voor Amerikaans noten of Europees eiken.

Open voor alles.

Standaard worden alle Multi-Forma II kasten geleverd met 1 hangroede en 2 legplanken. Maar dit zegt niets, dit programma biedt een groot assortiment aan interieuropties om uw kast aan te laten sluiten bij uw wensen. Ga voor een praktische kledinglift, speciaal ontworpen pantalonhouders of een inzet ladeblok waar al uw sieraden met de speciale lade indelingen altijd klaarliggen voor gebruik! dit is slecht een kleine greep van wat mogelijk is.

Nu nog voordeliger.

Tijdelijk ontvangt u bij aanschaf van een Multi-Forma II linnenkast een mooie korting. U ontvangt alle uitvoeringen van Multi-Forma II series tegen de gunstige prijs groep 1. De actieperiode loopt van 2-09-2019 tot en met 31-03-2020. Wij nodigen u graag uit om alle opties van dit uitgebreide programma in onze showroom te bekijken. U bent van harte welkom!

Ook kunt u hier klikken om een kijkje te nemen naar onze andere Hülsta collecties