NIEUW! De Eiffel tafel van Seuren

Bij Seuren staat pure eenvoud centraal. Net als zoals ze bij Seuren zeggen ‘Vrijheid om te ontdekken’. Een tafel is de plek in huis waar alles samen komt. Je zit eraan samen met familie en vrienden. Je voert er gesprekken, hebt een feestje, je lacht, er is verdriet, er word getroost en daarna weer getoost. Seuren noemt het de vrijheid van ontdekken wat bij u en uw eetkamertafel past.

Deze tafel is echt een pareltje voor in uw woonkamer of keuken. Door de geknikte poten heeft deze eetkamertafel een bijzondere uitstraling, en kunnen we onze ogen en onze handen er niet van af houden. Deze eettafel is leverbaar in veel verschillende maten en kleuren. De massief houten eetkamertafel is prachtig afgewerkt. Doordat de massief houten tafel is opgedikt heeft de eetkamertafel een zeer aantrekkelijke prijs. En omdat het opdikken op nauwkeurig gedaan word lijkt het net alsof de tafel geheel massief is.

Maatwerk is bij Seuren tafels ook echt niet vreemd. Wilt u graag dat uw tafelblad niet voorbij het onderstel steekt? Of heeft u andere wensen wat uw tafel uniek maakt? Veel is er mogelijk bij Seuren en Speksnijder. Deze twee zijn de ultieme combinatie voor uw perfecte eethoek. Als u aangeeft wat uw wensen zijn kunnen wij het voor u realiseren.

Wij nodigen u van harte uit in onze showroom om u te laten adviseren en deze unieke tafel te komen bekijken. De koffie staat klaar!