Zaterdag 2 oktober dit jaar sluit Speksnijder na 52 jaar haar deuren.

Vanaf december 2021 gaan wij een samenwerking aan met Gort Modern Wonen in Sliedrecht. Eigenaar Wim Gort is voor ons geen onbekende. In het verleden heeft hij bij ons stage gelopen en sinds die tijd hebben wij altijd contact gehouden en over en weer zaken gedaan. Gort Modern Wonen is gehuisvest aan de meubelboulevard in Sliedrecht en heeft een vergelijkbare collectie. Jacco Speksnijder is hier op donderdag, vrijdag en zaterdag aanwezig om u als klant te ontvangen. De verkoop en uitleveringen gaan via Gort Modern Wonen. Ook zij waarborgen een hele goede service.

Ons pand aan de Pleinstraat 4 hebben wij verkocht. Eind november dragen wij het pand over aan de nieuwe eigenaar. De bibliotheek blijft op de begane grond! Onze showroom op de 1e en 2e etage moet voor begin oktober helemaal leeg zijn en daar hebben wij u bij nodig. Wij gaan alle showroommodellen met gigantische kortingen aanbieden. Dus als u nog iets aan uw interieur wilt toevoegen tegen een scherpe prijs, loop dan zeker even binnen.  Kijk alvast op onze OUTLET en kijk ook naar onze actuele openingstijden.

Wat gaat er voor u als klant na 2 oktober 2021 veranderen? Lopende orders leveren wij nog zelf uit tot eind 2021. Leveringen in 2022 worden door Gort Modern Wonen gedaan. Voor garantie op (pas) uitgeleverde meubelen kunt u altijd bij ons terecht. Wij zijn hier bereikbaar vanaf 1 december per mail info@speksnijder.com of telefoon 0184-424150, vragen naar Jacco.

Tot snel in Bergambacht of later in Sliedrecht.