In 2019 bestaan wij 50 jaar en dit vieren wij met een nieuwe inrichting van de showroom. En na 10 jaar is het ook tijd om de benedenverdieping te verbouwen. De indeling van de merken zal veranderen maar dit betekent vooral dat veel meubelen weg mogen met hoge kortingen!

Zie de webshop voor de vele opruimingsartikelen!

De benedenverdieping gaat plaatsmaken voor Now! by Hülsta. Wij voeren de collectie al sinds deze is gelanceerd en heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een volwassen merk. Now! by Hülsta is te koop voor heel interessante prijzen, wij noemen het niet voor niks “Het Jong Wonen”. Verder zullen we de benedenverdieping aanvullen met de nieuwste zitmeubelen van Pode en Color van Rolf-Benz, grote merken maar voor een betaalbare prijs.

Naast de focus op het Jong en Betaalbaar wonen gaan we ook onze ontwerpstudio meer zichtbaar in de winkel presenteren. Deze gaan we integreren in de woningtextiel hoek waardoor we met onze schitterende interieurontwerpen ook gelijk de kleuren van muren, vloeren, gordijnen en zonwering kunnen afstemmen.

Voor het visualiseren van onze interieurontwerpen gaan we ook een stap verder en zullen we gebruik maken van Visual Reality door midden van een VR-bril.

Verder gaat u na de verbouwing op de eerste verdieping veel Hülsta en Leolux terugzien. De nieuwjaarsactie van Leolux Bellice zal hier uiteraard onder de aandacht worden gebracht. Maar ook de nieuwe massief houten kasten van Solid by Hülsta.

Op de tweede verdieping komt de Rolf-Benz studio met onder andere de nieuwe bankenserie EGO: De klassieker met een nieuwe Look & Feel. Maar denk ook aan andere primeurs!

Vanaf eind maart/begin april zal de grote opening zijn, gepaard met de viering van ons 50 jaar jonge jubileum! Hierover houden wij u uiteraard op de hoogte!