De veranderingen binnen ons bedrijf

Veranderingen binnen ons bedrijf

Wij hebben 50 jaar lang met heel veel plezier en enthousiasme u als klant mogen begroeten in onze showroom. Het vertrouwen dat wij kregen en krijgen om uw interieur te verfraaien heeft ons altijd goed gedaan. Het luisteren, het ontwerpen en het uitvoeren van uw woonwensen is ook het mooiste aan ons vak. Door de jaren heen is daarbij onze showroom meegegroeid naar de grootte van nu. In de toekomst staan er ingrijpende veranderingen op stapel voor de detailhandel. Denk hierbij aan het online winkelen, maar ook aan integratie van digitaal aanbod in fysieke winkels. Deze veranderingen vragen om aanpassingen en een andere aanpak van onze huidige showroom. Dit zijn investeringen die wij graag willen doen mits er voor ons bedrijf opvolging is die zich hierin kan vinden en er mee door wil gaan. Helaas zit er geen bedrijfsopvolging in en zien wij de huidige grote showroom voor de toekomst niet als een must. Wij hebben daarom besloten de showroom aan de Pleinstraat te sluiten en verder te gaan als ontwerpstudio aan de Ambachtstraat 26 in Bergambacht. Hier kunnen wij u de adviezen en service blijven geven die u van ons gewend bent. We gaan daar een kleine showroom realiseren en met behulp van 3D tekeningen en augmented reality kunnen wij nog beter visualiseren hoe wij uw woonwensen gaan realiseren. Maar zover is het nu nog niet, wij gaan voorlopig nog gewoon door aan de Pleinstraat met waar wij goed in zijn.

Klaas Rozendaal

Eind juni heeft Klaas Rozendaal te horen gekregen dat hij ongeneeslijk ziek is. Na 50 jaar is er abrupt een einde gekomen aan zijn werkzame leven bij onze firma en het gemis is dan ook groot. Wij hopen dat Klaas, ondanks de korte tijd die hij nog heeft, een goede tijd mag hebben met allen die hem lief zijn.

Cees Vroegindewei

Onze andere buitendienstmedewerker Cees Vroegindewei, is tijdens zijn zomervakantie ongelukkig ten val gekomen waardoor hij lange tijd niet zal kunnen werken. Wij wensen hem succes met revalideren en een goed herstel.

Dennis Zijdel

Onze verkoopadviseur Dennis Zijdel heeft sinds 1 oktober een andere uitdaging gevonden en wij wensen hem hierbij veel succes.

Showroom

Om u toch de vakkundige leveringen en service te kunnen bieden die u van ons gewend bent hebben wij een vertrouwd gezicht voor u: George van Maanen. Hij heeft jaren geleden bij ons in de buitendienst gewerkt en is daarna verder gegaan als zelfstandig stoffeerder. Aan ervaring dus geen gebrek en samen met Jacco Speksnijder een gouden duo.

Voor een deskundig advies bent u uiteraard van harte welkom. Wij vragen u om een afspraak te maken zodat wij u in alle rust kunnen helpen. We hebben de volgende indeling gemaakt:

Dinsdag:                    Nelleke van Vliet

Woensdag:                Geertje Speksnijder

Donderdag:               Nelleke van Vliet

Vrijdag:                      Jacco Speksnijder

Zaterdag:                   Nelleke, Geertje en Jacco.

Als u op de hoogte wilt blijven van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf over bijv. Klaas of andere bovenstaande zaken, dan kunt u zich via onze website aanmelden voor onze nieuwsbrief (onderaan de site). Wij zullen periodiek een bericht versturen over de stand van zaken.

Wij hopen u weer snel te ontmoeten aan de Pleinstraat en de koffie/thee staat altijd voor u klaar!