Een heerlijke actie!

Wat is er beter dan gezellig een avond tafelen met familie of vrienden? Een avond tafelen met familie en vrienden op heerlijke Hülsta eetkamerstoelen!

Speciaal voor u komt Hülsta met een geweldige actie. Als u in de actieperiode eetkamerstoelen aanschaft uit de programma’s S300, S500 of S700 MIXXIT worden alle lederen bekledingen berekend tegen stofprijzen! Zo kan u profiteren van een leuk voordeel op geweldige stoelen.

Ongelooflijk comfortabel.

Door riemen en Nosag-veren in de zitting maakt de serie S300 een avond tafelen uiterst comfortabel. Gaat u voor een stijlvolle massief houten poot van Europees eiken of Amerikaans noten, of toch liever voor een strakke poot of slede in RVS, mat of glans chroom, of industrieel Antraciet. Bij de serie S300 is het allemaal mogelijk! Daarnaast kunt u kiezen voor een uitvoering met of zonder armleuning en maak u de stoel compleet door een horizontale of verticale siersteek in de rugleuning.

Grandioos design.

Slank, Modern en Stijlvol. Dit zijn pas 3 woorden om deze fantastische eetkamerstoel te omschrijven. Met een stoel uit de serie S500 haalt u een echt designobject in huis. Of u kiest voor poten in een van de verschillende uitvoering staal,  of u gaat voor de massieve houtsoorten Europees Eiken of Amerikaans noten. Deze stoel zal altijd in de complimenten vallen. Voor de echte designliefhebbers is de stoel sinds kort verkrijgbaar met de poot uitvoering Black Chrome. Daarnaast kunt u kiezen uit 2 onderstellen. de klassieke poot of een moderne slede!

De keuze is reuze.

5 verschillende kuipzittingen, 5 soorten onderstellen en dan nog duizenden combinaties van bekledingen! kiest u voor S700 MIXXIT dan kiest u voor iets unieks! Of u gaat voor een trendy kuip met of zonder comfortabele kussens, een chique uitvoering met een rondlopende bies of een strakke comfortbale kuip uit voorgevormd hout. een ding is zeker deze stoel reflecteert u! Daarnaast kiest u uit een Scandinavische houten poot van Eiken of Noten , een praktische draaibare stervoet of een van de twee trendy slede onderstellen. Alle kuipen kunnen worden uitgevoerd in een uni of combinatie van uw favoriete bekledingssoorten!

Kom langs in onze showroom en ervaar het comfort van de stoelen uit bovengenoemde series. De koffie staat klaar!

De actie loopt van 02-09-2019 tot en met 31-03-2020.