Wandsysteem Hülsta Nuria

PRIMEUR
Hülsta NURIA

NOW Easy kastensysteem

NOW! Easy wandmeubel by Hülsta.

Beleef onze vernieuwde Hülsta Designcenter.

Pleinstraat 4 Bergambacht

HÜLSTA DESIGNCENTER WONEN EN SLAPEN

Wij zijn sinds 1969 dealer van het Duitse meubelmerk Hülsta. Sinds 2005 zijn wij “Hülsta Designcenter Wonen en Slapen” geworden. Door onze jarenlange ervaring en technische kennis kunnen wij u uitvoerig adviseren over de collectie. Onze Hülsta Designcenter afdeling is geheel vernieuwd. Wij heten u van harte welkom in onze inspirerende showroom om al het moois en nieuws te zien van Hülsta en NOW! by Hülsta.

Hülsta meubels weerspiegelen een persoonlijkheid – niet alleen die van de fabrikant, maar ook die van de klant. Hülsta-meubelen zijn een statement voor kwaliteit – “made in Germany”. Want deze meubelen worden uitsluitend in Duitsland gemaakt. De vormgeving is tijdloos en bijzonder fraai. De filosofie van Hülsta is dat mensen hun thuis inspirerend zullen vinden. De meubels bieden met hun aanbouwwijze bovendien ongekend veel combinatiemogelijkheden.

In onze showroom treft u een zeer grote collectie aan (een van de grootste Hülsta designcenters van Nederland).

Op het gebied van Hülsta wonen bieden wij de toppers: Neo, Gentis, Scopia, Mega-Design, Nuria, Tetrim en Navis aan. Op het gebied van slapen vind u bij ons: Multi-Forma II, Multi- Bed, Multi-Varis en Multi-Vidre. Ook hebben wij een grote collectie eettafels, eetkamerstoelen en salontafels in onze showroom gepresenteerd staan. Ook zijn wij sinds kort trotse dealer van Solid by Hülsta door hier te klikken komt u meer te weten over dit mooie massieve programma! Vergeet ook niet om de pagina van NOW! by Hülsta te bezoeken! Klik hier om de collectie van NOW te bekijken!

Wereldprimeur: Hülsta wandsysteem NURIA

Bovendien hebben wij de wereldwijde primeur: het nieuwe uitgebreide wandsysteem NURIA

Ons team heeft ook de beschikking over een tekencomputer waarbij uw ideeën in 3D uitgewerkt kunnen worden. Neem de maten van uw woning gerust eens mee.

Kom langs om de collectie te bekijken of kijk op de website van Hülsta