Hülsta NURIA wandmeubel systeem NIEUW!

Eindeloos combineren met stijlvolle ontwerpen en unieke kleuren

hülsta presenteert met trots haar nieuwe serie NURIA: hierin heeft u talloze mogelijkheden om te combineren en te variëren voor uw eigen persoonlijke interieur op maat. Bijna alles is aan te passen in deze wandmeubel serie: de hoogte en diepte van de staanders en elementen, de kleur en de materialen. NURIA biedt naast de 18 basiskleuren en de twee houtvarianten balkeneiken en kernnoten ook de mogelijkheid om uw eigen kleurwensen te realiseren via het Natural Colouring System (NCS): hiermee kan iedere individuele kleurwens gerealiseerd worden.

Alle elementen zijn verkrijgbaar in twee verschillende dieptes, waarbij u de keuze heeft om de vakken open te laten of juist voor gesloten fronten te kiezen. Daarnaast kunnen elementen ook als vitrine worden afgewerkt, en heeft u hierbij de keuze om dit met of zonder verlichting te doen. Nieuw is dat NURIA ook staanderverlichting biedt, waardoor een meubelwand niet meer ruimtevullend overkomt, maar in een woonruimte lijkt te zweven.

  1. NURIA elementen kunnen gemonteerd worden tot 4.30 meter hoogte. Binnen één meubel kan gevarieerd worden met de twee beschikbare dieptes, wat verrassende contrasten en onverwachte opbergmogelijkheden oplevert.
  2. Ook losstaand zijn de NURIA elementen perfect in uw interieur in te passen. Door elementen bijvoorbeeld zwevend te monteren en gesloten sideboards te combineren metl vitrines ontstaat een geheel dat zowel opvallend als subtiel is. De verlichting van alle elementen is aan te passen via een centrale afstandsbediening, waarbij de kleur van het licht kan worden ingesteld van warm naar koud.
  3. Variatie in materialen: de witte elementen combineren uitstekend bij de twee beschikbare houtvarianten. Zowel balkeneiken als kernnoten geven een harmonieuze en levendige uitstraling wanneer ze afgewisseld worden met de diverse wit-varianten van het NURIA-systeem.