Ruimte voor Design.

Zoekt u flexibiliteit, dan zoekt u Mega-Design! Al jaren staat dit programma bekend als de alleskunner van Hülsta! En er is nieuws! Tijdelijk worden alle uitvoeringen berekend voor de voordeligste lakprijs!

Klassiek modern.

Het maakt voor Mega-Design niet uit hoe u bent ingericht. Zonder moeite past hij zich naar uw interieur aan! Bent u op zoek naar een kast die al uw boeken kan dragen of juist een kast met veel opbergfuncties… Mega-Design kan het allemaal. Kies voor laden, kleppen, deuren of schuifdeuren om al uw spullen achter weg te werken! Daarnaast kan Mega-Design worden toegepast in uw kantoor. Door het speciaal ontworpen bureau element met kabeldoorvoeren en stroomvoorzieningen kunt u probleemloos thuis aan het werk!

Innovatieve functies en nieuwe opties!

Op IMM in Keulen mochten wij kennis maken met verschillende nieuwe functies en opties. Zo is er naast de standaard diepte van 22 en 35 de nieuwe diepte van 45 cm toegevoegd. Ook is er een nieuwe inzetvitrine en zijn er nieuwe frisse kleuren voor fronten, staanders en planken toegevoegd.

Make it yours!

Bent u enthousiast en zou u meer willen weten over dit geweldige programma? Wij nodigen u dan bij deze uit in onze showroom. Samen met u zullen wij alle opties en wensen bespreken. Ook kunnen wij samen met behulp van een digitaal tekenprogramma u eigen kast helemaal samenstellen. wij zien u graag!

deze actie loopt van 02-09-2019 tot en met 31-03-2020.

Klik hier om alle woonprogramma’s uit onze Hülsta collectie te bekijken.