Nieuw uit Duitsland, Navis!

Royaal qua uiterlijk en elegant van vorm, Met het nieuwe programma Navis bied Hulsta een nieuwe klasse aan op het gebied van modern interieurdesign. Door de karakteristieke amandelvorm van Navis gecombineerd met de LED lichtlijsten aan de achterzijde van het meubel creëert u een prachtig tijdloos wandmeubel voor bij u thuis!

Enorm veelzijdig.

Niet alleen als solitair meubel, ook als wandcombinatie is Navis een stralende, unieke verschijning. Door de verschillende keuzes in lowboards, aanbouwelementen, vitrines en wandplanken creëert uw u eigen Navis wandmeubel zoals u hem wilt hebben. Daarnaast heeft u de keuze in 2 hout en laksoorten, en verschillende uitvoeringen keramiek voor het bovenblad.

Het complete plaatje.

Naast de prachtige wandmeubelen van Navis, bied Hulsta bijpassend bij dit programma hun nieuwe salontafels CT200 en hun eettafel ET80 aan. Beide ontworpen om de moderne, luxe uitstraling van Navis door te voeren in uw woning. De onderstellen van zowel de salon als eetkamertafel zijn verkrijgbaar in twee structuurlakken, Voor het bovenblad heeft u de keuze uit de twee houtsoorten uit het Navis programma plus verschillende kwaliteiten keramiek of Fenix.

Wilt u het nieuwe Navis programma in het echt zien? Dan bent u van harte welkom in Bergambacht, Wij nemen graag de tijd om alle opties en mogelijkheden van Navis en alle andere Hulsta wand en slaapsystemen aan u te laten zien. Voor de adresgegevens kunt u hier klikken. Wilt u een overzicht van alle Hulsta programma’s in onze showroom klik dan hier voor het totale overzicht

Kenmerken:

  • grote variatie in opstellingen
  • lowboard verkrijgbaar in verschillende breedtes.
  • keuze uit 2 unieke matte structuurlakken
  • keuze uit twee prachige houtsoorten
  • winaar van de ”Iconic award” 2018