Solid by Hülsta.

Wat gebeurt er als een kastenexpert in aanraking komt met massief hout? Dan krijgt u Solid, het nieuwe massief houten programma van Hülsta is begin dit jaar geintroduceerd op de meubelbeurs van Keulen en nu aan u. Laat u verassen door dit prachtige programma in de hal, woonkamer en slaapkamer!

Solid Alpha.

Met Solid Alpha kunt u alle opbergmogelijkheden krijgen voor in de woonkamer. Ga voor een tijdloze wandcombinatie, of kies de geraffineerde roomdivider die op een prachtige manier het massieve hout combineert met fragiel stalen frames en getint glas.  Het programma is leverbaar in 2 houtsoorten. Bij het massief Eiken programma kunt u kiezen voor het naturel geolied of licht gebeitst, Daarnaast is er ook het exclusieve Notenhout.

Solid Steel.

Alle tafels en zitmeubelen van Solid by Hülsta vallen onder de naam Solid steel. Hier vind u een prachtige lijn eetkamerstoelen, eetkamerbanken, fauteuils, salon- en eettafels en zelfs een configureerbare bank voor in de woonkamer. Massief hout en staal spelen samen met getint glas en keramiek een mooi samenspel waar pure kwaliteit vanaf straalt. Kies voor uw zitmeubelen uit de beste stoffen en leerkwaliteiten die Hülsta te bieden heeft.

Solid Beta.

Ook in de slaapkamer biedt Solid by Hülsta een groot aantal meubelen aan. Voor het ledikant dat geheel vervaardigd is van de mooiste materialen zijn door Hülsta speciale lattenroosters en matrassen ontwikkeld, Aansluitend zijn er bijhorende nachtkastjes, linnenkasten en bijmeubelen leverbaar. Voor in de hal zijn er slimme, ruimtebesparende producten ontwikkeld. Zo kunt u Solid op iedere plek in huis laten stralen.

In onze Outlet ziet u interessante aanbiedingen