HELLO WORLD:

0

Profiteer van Luxe op de Mayon en Mayuro van Leolux

De Mayon en de Mayuro zijn succesvolle modellen van Leolux.  Door zijn mooie ronde vormen en zijn goede zitcomfort is het een perfecte bank voor in iedere woonkamer. Het ontwerp van deze banken Mayon en fauteuil Mayuro hebben een uitnodigende uitstraling, die u verleidt om heerlijk ontspannen te gaan zitten. Ook zijn er met de bank Mayon en fauteuil Mayuro verschillende mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld de hoogte van de bank en fauteuil aanpassen zodat u optimaal kunt genieten van uw bank of fauteuil. Ook de kleur van de poot kunt u in kleur aanpassen. Dit is erg leuk, want nu kunt u de bank of fauteuil helemaal passend maken bij uw interieur.

Samen met Leolux hebben we een prachtige actie op de bank Mayon en de fauteuil Mayuro. Uw voordeel kan hierbij oplopen tot maar liefs 15% korting! Hoe luxer het leer is wat u uitzoekt voor uw banken of fauteuils, hoe hoger uw korting word. U kunt nu dus genieten van een luxe Leolux bank voor een voordeligere prijs.

Kom snel naar onze winkel en profiteer van deze schitterende aanbieding op de Mayon bank en Mayuro fauteuil.

De actie ‘Profiteer van Luxe’ op de bank Mayon en de fauteuil Mayuro, loopt van 19 mei tot en met 31 augustus. De hele zomer luxe korting!