now! easy

Leefruimte voor flexibele mensen

Licht en universeel. Wie voor now! easy kiest, krijgt een allround talent op het gebied van individuele woninginrichting. Verschillende kastelementen, vitrines en hangelementen vormen de basis voor een overtuigend simpel woonconcept. Alle elementen zijn combineerbaar en ultra-flexibel. Ze kunnen worden neergezet, gestapeld of gehangen en ze zijn puurwit gelakt.

De nieuwste clou: handige uitbreidingen voor de kastelementen. De elementen met grote kleerkastmodules passen uitstekend bij de andere now! easy-modules. Nieuwe designboxen brengen bovendien veel kleur in het spel. In navolging van de Pantone kleur van het jaar 2016 in de populaire kleurencombinatie oudroze en duifblauw alsook in terracotta, lemoen, pastelgroen, lichtgrijs, natuurlijk eiken, kernnoten en zand maken zij woonruimtes verfrissend fleurig en zijn het mooie woonaccessoires.

Perfect bij now! easy passen verdere noviteiten van de now! designers: een nieuw boxspringbed met speels hoofdbord, nieuwe tafeluitvoeringen en drie nieuwe stoelcollecties creëren stijlen, die uitstekend bij een creatief-ongedwongen now! easy uitstraling passen.