De Rolf Benz CARA: een bank om meteen verliefd op te worden.

Een nieuwe liefde voor thuis. Dát is de Rolf Benz CARA, een nieuw systeemprogramma met heel veel vormgevingsmogelijkheden en werkelijk ‘beminnelijke’ eigenschappen. Of het nu gaat om een kleine uitbreidingsgroep, een compacte hoekbank of een royaal wooneiland, de Rolf Benz CARA laat elk idee werkelijkheid worden. De bank is ontworpen door Anita Schmidt en wordt geproduceerd in Duitsland.

Met de keuze van de poten (losse poot, metalen of houten beugel), geeft u uw persoonlijke woonstijl de juiste basis. Selecteer de zitting en de zithoogte (43 of 46 cm) geheel volgens uw ergonomische voorkeuren. De zitdiepte (55 of 59 cm) wordt bepaald aan de hand van de dikte van het rugkussen en kan per model worden geselecteerd. Zo kunnen in een bankopstelling verschillende zitdiepten worden gecombineerd. U heeft verder de keuze uit vijf zit- en bankbreedten, zeven uitbreidingselementen, vier zijleuningen en twee vullingen (classic of lounge plus). Voor de bekleding kan gekozen worden uit maar liefst ruim 230 stoffen en 80 leersoorten.

En met vier optionele functies kan zelfs het verlangen naar nog meer comfort worden gestild. Zo kan men de bank laten uitvoeren met een traploos verstelbare zijleuning, een traploos verstelbare rug, een verborgen hoofdsteun en een uitklapbare voetsteun.

Om u een idee van de prijs te geven: een tweezitsbank in stoffen uitvoering is beschikbaar vanaf € 2.840,- en in leren uitvoering vanaf € 3.480,-.

U zult het zien: de Rolf Benz CARA is meer dan een kortstondige flirt. Kom eens langs voor een vrijblijvend advies.