Rolf Benz RB50

Wij hebben hem staan: De RB50, het primeur model van Rolf Benz. Dit prachtige merk heeft alles ingezet voor dit bankstel dat vijf decennia vakmanschap en élan vertolkt. 50 jaar ontwikkeling in stijl en ervaring zijn hierin vereeuwigd. Gecombineerd met de degelijke Duitse kwaliteit een bank om te bewonderen. Kom nu bij ons langs en ervaar RB50. De koffie staat klaar!

Een Rolf Benz woonwereld aan mogelijkheden

De Rolf Benz 50 is als vrijstaande bank, combinatie- of hoekbank in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. U kunt kiezen tussen 2 zithoogten en 2 zitdiepten.  U stemt de Rolf Benz 50 af op uw persoonlijke stijl met keuze uit 3 verschillende pootuitvoeringen (gelakt zwart, gelakt parelmoerzilver of glanzend chroom) en een keur aan leren en stoffen bekledingen.

Een innovatief rugmechaniek is optioneel verkrijgbaar; hiermee kan traploos van de zit- in de relaxstand worden overgegaan. Handmatig zet u de rugleuning in de voor u perfecte stand met slechts een geringe krachtsinspanning; dit is mogelijk door een bijzondere technologie, gebaseerd op een nieuw type gasveer. Het ruggedeelte wordt tot 12 cm langer, wat u dus nog meer ruimte voor comfort geeft.

Het optioneel verkrijgbare functionele kussen is verkrijgbaar in twee hoogten en vult de functie van de rugleuning aan. Het is comfortabel bekleed en beschikt over een traploos verstelbaar mechaniek, waardoor het verandert in een zeer functionele hoofdsteun.

De Rolf Benz 50 beschikt over een bijzonder comfortabele zittingopbouw. Hiervoor zijn de traditionele, ambachtelijke stofferingstechnieken gebruikt en verder ontwikkeld. De hoogwaardige ondervering met singels, de daarop aangebrachte interactieve no-sag veren en de hoogwaardige deklaag van koudschuim worden bovendien afgedekt door een staafvezelmat met pockets. Deze constructie zorgt voor het uitmuntend zachte en toch dragende comfort. De bekleding van de rugleuning past zich dankzij precieze insnijdingen in het schuim nauwkeurig aan de zitting aan en zorgt zo voor een harmonische afstemming van het totale zitcomfort.

De Rolf Benz 50 is ook beschikbaar als fauteuil; hiermee maakt u uw Rolf Benz 50 zitgroep compleet!