Meet Tampa!

Nieuw van Leolux, de salontafel serie Tampa! Laat u verassen door alle mogelijkheden van deze speelse, moderne salontafelreeks.

Eindeloze mogelijkheden:

De Tampa tafels van Leolux combineren hun nuttige functie en kleurrijke uitstraling met een speelse vorm. Door de verschillende bladvormen te combineren, ontstaan fraaie composities. Tampa tafels zijn er met ronde, boon (Bean) -, of eivormige (Ovo) bovenbladen, in een scala aan materialen.

Tampa Bean:

Het blad van de boonvormige salontafel kan worden uitgevoerd in lak, Of ga voor een grijs, of brons glazen uitvoering. Het onderstel wordt standaard uitgevoerd in Epoxy E2200 Nuit. Tegen meerpijs worden deze afgewerkt in een kleur uit de Leolux collectie.

Tampa Ovo:

Het ei-vormige blad van de Tampa Ovo is naar wens uit te voeren in: Eiken gebeitst of naturel, Noten of een van de lakkleuren uit de leolux collectie. Naast het standaard Epoxy onderstel E2200 Nuit kunt u de poten ook kiezen in een andere kleur.

Tampa Round en Round Double.

De bijzettafel “Round” wordt uitgevoerd in eiken, noten of lak. Salontafel Round Double is verkrijgbaar in Marmer of lak. Ook voor deze onderstellen kiest u uit de epoxy kleuren van Leolux.

combinatie met dienblad.

Decoratief en functioneel is de combinatie met “Troy”, een donker houten dienblad met een hoge opstaande rand, dat een eigen plekje vindt op het frame van de salontafels. Het gebeitste bovenblad van Troy is leverbaar in de twee kleuren: “Grey” met een grafisch patroon in blauw-wit of “Blush” waarop het motief in blauw-rood is aangebracht.

Wilt u zelf alle mogelijkheden bekijken van de Tampa salontafels? Door hier  te klikken komt u automatisch bij de Leolux Creator.