Label eetkamerstoel Chief

Deze fauteuil combineert ronde en rechte lijnen, en zorgt daardoor voor een verrassend en subtiel effect aan uw eetkamertafel. Het design is tegelijkertijd elegant en robuust, en door de flexibele rug en stevige vering is zitcomfort gegarandeerd. Of u nu gaat voor een moderne uitstraling of een meer klassieke variant: deze stoel kan geleverd kan worden in de kleuren en materialen van uw keuze. Leer of stof, metalen frame of houten poten, of toch liever wieltjes? U beslist, you’re the chief!

Ontwerp: 2015 Gerard van den Berg

Stoffering
Leverbaar in alle leer en stofsoorten. In Yak leer is de Chief voorzien van extra panden in de rug en aan de zijkant van de armen. Een overzicht van onze verschillende leer en stofsoorten vindt u op onze site. Uw detaillist kan u uitgebreid adviseren in de keuze voor een bekleding. Stalen van onze unieke leer en stofcollectie zijn in de winkel aanwezig.

Onderhoud
Leer en hout zijn natuurproducten die over het algemeen gebaat zijn bij zo min mogelijk onderhoud. Stoffen met een zachte, schone doek is veelal voldoende. Eventueel klam-vochtig afnemen (gebruik bij voorkeur kraanwater of gedestilleerd water. Geen bronwater of schoonmaakmiddelen toepassen). Voor groot onderhoud zijn voor de verschillende leersoorten uit onze collectie een onderhoudsvoorschrift te vinden op onze site. Voor aanvullende informatie en eventueel onderhouds- en reinigingsmiddelen verwijzen we u naar één van onze dealers. Op de site van de stofleverancier vindt u uitgebreide informatie over onderhoud van stoffen.

Colorbox
Tegen een meerprijs is het onderstel ook verkrijgbaar in de 7 overige kleuren staal en 9 overige kleuren eikenhout uit de Colorbox. Onderling kleurverschil bij hout is mogelijk en geen reden tot reclamatie.

Ritsen en biezen
De stoel is standaard afgewerkt met een meekleurende bies. Contrasterende biezen zijn verkrijgbaar in 8 kleuren Nova Zembla of 6 kleuren Rio leer of 10 kleuren viltstof Divina. Ritsen zijn verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren uit de Colorbox. Roestvrijstaal is ook mogelijk.