Onze werkwijze

Om tot een (her)inrichtingsplan te komen, worden de volgende stappen doorlopen:

 • Stap 1: schetsontwerp

  Vanuit een oriënterend gesprek volgt een schetsontwerp. Hier zijn voor u geen kosten aan verbonden.

 • Stap 2: Uitwerking plattegronden

  Het schetsontwerp wordt uitgewerkt naar plattegronden, wandaanzichten en 3D animaties. De kosten hiervoor bedragen € 500,00

 • Stap 3: materiaal- en kleuradvies

  Compleet materiaal en kleuradvies voor inrichting en bouwkundige elementen. De kosten hiervoor bedragen € 500,00

 • Stap 4: bouwbegeleiding

  Bouwbegeleiding tijdens ontwerpfase bij architect en tijdens aan- of verbouw van uw woning op basis van uurtarief á € 75,00.

Interieuradvies en ontwerp

Iedereen kent wel een voorbeeld uit de eigen kennissenkring: kosten noch moeite zijn gespaard om een stijlvol interieur te creëren, maar toch hebben al die prachtige meubels en objecten geen relatie met elkaar, vormen ze geen eenheid.

Er is dan één grote fout gemaakt: bij de inrichting is men niet uitgegaan van een concept, een alles omvattend idee. Dat is namelijk het vertrekpunt bij ieder doordacht inrichtingsplan.

Daarom beschouwt Speksnijder Interieurarchitectuur het als haar belangrijkste missie om mensen op vernieuwende ideeën te brengen: “Je moet ze helpen om los te komen van hun vertrouwde omgeving, hun fantasie prikkelen zodat ze zich kunnen voorstellen hoe hun interieur anders, als eenheid kan worden vormgegeven.”

Pas als je los komt van het vertrouwde en bekende, krijg je de ruimte om met andere ogen naar je eigen omgeving te kijken. Vaak blijkt dan dat men gefocust was op één aspect van het interieur, of één meubelstuk. Pas als je erin slaagt het totaal te zien, kun je conceptmatig en vanuit een helder idee tot een (her)inrichtingsplan komen.

GRATISInterieur advies en ontwerp bij aanschaf van geadviseerd interieur.