Banz Bord zwevende wandmeubels met een tijdloos design

Met Banz Bord kiest u voor een origineel, op maat gemaakt, zwevend wandmeubel met tijdloos design. Daarbij geeft de volledig onzichtbare wijze van ophanging een enorme flexibiliteit die de creatieve inbreng van u als klant alle ruimte geeft. Als dé pionier op het gebied van zwevende wandmeubels kent Banz Bord een lange historie, waarin menig kopiist werd afgewend.

Zwevende wandmeubels met een tijdloos design

Het strakke, volkomen tijdloze design van haar wandmeubels die allen in verstek gemaakt zijn, maakt dat Banz Bord al decennia up-to-date is. Uiteraard zijn in de loop der jaren kwaliteitsverbeteringen, uitbreidingsmogelijkheden en subtiele aanpassingen doorgevoerd, welke voor elke meubelfabrikant cruciaal zijn. Echter, de ongekende kwaliteit, exclusiviteit en tijdloosheid van de wandmeubels van Banz Bord zijn nooit veranderd.

Met het Banz Bord ALPHA programma kiest u voor een strak en zakelijk design wandmeubel, dat bijdraagt aan een rustig en sfeervol interieur. Karakteristiek voor een Banz Bord ALPHA wandmeubel zijn de strakke, rechte contouren van de wandkasten, de vlakke fronten en rechte wand- en verbindingsplanken. Een zwevend wandmeubel uit het ALPHA programma is tevens uit te rusten met een in het oog springende, elektrische sfeerhaard.

Een iets meer in het oog springend design wandmeubel creëert u vanuit het ALPHA-PLUS programma. Het ALPHA PLUS programma bevat eveneens rechte contouren, maar met fronten van gecoat glas of fineer in een strakke aluminium omlijsting trekt een ALPHA PLUS wandmeubel iets meer de aandacht. Tevens worden de wand- en verbindingsplanken aan de voorzijde voorzien van een sierlijke aluminium strip. Met haar strakke, sierlijke design is een ALPHA PLUS wandmeubel dan ook erg populair als TV wandmeubel.

Banz Bord Cloud is het nieuwste wandmeubel programma van Banz Bord. Een zwevend wandmeubel uit het Banz Bord Cloud programma is uitermate geschikt als design TV wandmeubel of audio meubel, daar het uitgerust kan worden met een onzichtbaar geïntegreerde high-end, HiFi speakerset van de hoogste kwaliteit, afkomstig van het Nederlandse Hepta Design Audio. Hedendaagse toepassingen als audio streaming, Bluetooth en WiFi worden hierbij ondersteund. Uiteraard hebben klanten alle vrijheid om hun Banz Bord Cloud design wandmeubel zelf samen te stellen. Creëer zo zelf uw zwevend TV meubel, audio meubel of gewoon een design wandmeubel. De keuze is aan u!