Bitossi Home servies, glaswerk en accessoires

Bitossi produceert al sinds 1921 op ambachtelijke wijze prachtige keramiek. De grondlegger, Guido Bitossi, betrekt vanaf het begin prominente designers bij zijn ontwerpen. Dat heeft inmiddels geresulteerd in een collectie van ruim 7000 stukken, allemaal tentoongesteld in het eigen Bitossi Museum. Dat de familie Bitossi zich met keramiek is gaan bezighouden, is geen toevalligheid. Al vanaf de 16e eeuw wordt in het dorpje Montelupo, waar Bitossi nog steeds gevestigd is, keramiek geproduceerd. Deze traditie is nog steeds de inspriratiebron voor haar meesterbakkers die jaar in, jaar uit prachtige designs weten te maken. De herkenbare identiteit, het constante streven naar kwaliteit en het vakwerk passen perfect bij de filosofie van Speksnijder Interieurarchitectuur.

Bitossi Home is als dochter van Bitossi 40 jaar geleden opgericht en is inmiddels een toonaangevend merk met producten als servies, glaswerk en accessoires. Bitossi Home is continu in beweging en streeft ernaar in te spelen op de hedendaagse woontrends. Met de verschillende collecties bereiken ze telkens weer de perfecte weerspiegeling van het steeds veranderende woonbeeld. Inspiratie wordt vooral opgedaan in de natuurlijke Toscaanse omgeving, wat bijdraagt aan de moderne silhouetten en traditionele details van het assortiment. Het eigenzinnige design van de nieuwe productlijnen kenmerkt zich door het frisse en onverwachte kleurgebruik.

Kom langs bij Speksnijder Interieurarchitectuur in Bergambacht om de Bitossi Home collectie te bekijken of koop Bitossi Home eenvoudig online in onze webshop.

No products found which match your selection....