FSM fauteuil Pavo

Pavo is een fauteuil die geschikt is voor alle situaties. Pavo heeft vele gezichten. Dan weer een elegante combinatiefauteuil, dan weer een comfortabele relaxfauteuil met opmerkelijke functionaliteit. De veelzijdigheid dankt Pavo aan het speciaal ontwikkelde mechaniek van FSM. Het in hoogte verstelbare, uitklapbare hoofdkussen en de buitengewoon lange voetsteun zorgen voor optimaal comfort. De zittinghoekinstelling verhoogt dit comfort nog verder en zorgt samen met het draaibare onderstel voor maximale flexibiliteit.

FSM relaxfauteuil Shelby

Stijl in schaalvorm. De naam van de relaxfauteuil is afgeleid van het Engelse woord ‘shell’ en staat symbool voor de harde schaal en de zachte kern van deze comfortabele functionele fauteuil. Bij zijn nieuwste ontwerp heeft designer Georg Appeltshauser een prominente plaats ingeruimd voor comfort en elegantie: de zachte bekleding contrasteert met het slanke uiterlijk.

De fauteuil is 360 graden draaibaar en beschikt over een royale kantelhoek van 17 graden. Als de verborgen, slanke beensteun helemaal uitgeschoven is, toont Shelby zijn uitzonderlijk grote zitoppervlak. Ook wat de gebruikte materialen betreft laat Shelby geen wens onvervuld: de fauteuil is leverbaar in een edele mix van verschillende leder soorten, in combinatie met stof of in verzadigde of gebroken kleuren.