HELLO WORLD:

0

Hülsta Designcenter Bergambacht

Wij zijn sinds 1969 dealer van het Duitse meubelmerk Hülsta. Sinds 2005 zijn wij “Hülsta Designcenter Wonen en Slapen” geworden. Door onze jarenlange ervaring en technische kennis kunnen wij u uitvoerig adviseren over de collectie.

Hülsta meubels weerspiegelen een persoonlijkheid – niet alleen die van de fabrikant, maar ook die van de klant. Hülsta-meubelen zijn een statement voor kwaliteit – “made in Germany”. Want deze meubelen worden uitsluitend in Duitsland gemaakt. De vormgeving is tijdloos en bijzonder fraai. De filosofie van Hülsta is dat mensen hun thuis inspirerend zullen vinden. De meubels bieden met hun
aanbouwwijze bovendien ongekend veel combinatiemogelijkheden.

In onze showroom treft u een zeer grote collectie aan (een van de grootste Hülsta designcenters van Nederland). Laat u verrassen door de bekende series zoals Multi-Forma, Madera, Boxspring, Tameta, Nuria, Multi-Varis, Neo, Mega Design, Cutaro, Elumo, La Vela en Lunis. We hebben al deze modellen in onze showroom staan!

Ons team heeft ook de beschikking over een tekencomputer waarbij uw ideeën in 3D uitgewerkt kunnen worden. Neem de maten van uw woning gerust eens mee.

Kom langs bij Speksnijder Interieurarchitectuur in Bergambacht om de Hülsta collectie te bekijken of kijk op de website van Hülsta.

Hülsta MADERA

MADERA is de nieuwe hülsta-collectie voor wonen en slapen.
Wandsysteem Hülsta Nuria

Hülsta designcenter wonen en slapen

In onze showroom treft u een zeer grote collectie aan (een van de grootste Hülsta designcenters van Nederland). En we hebben de wereldprimeur: Hülsta Nuria!