• Hülsta NEO Wonen

  De puristische vormentaal is typisch voor NEO. Belangrijke elementen van het design zijn de greeploze fronten en heldere contouren. NEO biedt een grote variatie aan elementen in verschillende afmetingen, die neergezet, gestapeld of opgehangen kunnen worden.

 • Hülsta NEO Slapen

  Neo Slapen heeft een heel eigen uitstraling. De bijna zwevend
  ogende meubelen geven de slaapkamer een elegante
  lichtheid.

 • Hülsta GENTIS & DINING

  Combineer de temperamentvolle meubelen van GENTIS met het elegante design van de eetkamerserie DINING

 • Hülsta TETRIM

  Puur design voor mensen met heldere ideeën, die het bijzondere waarderen – dat is TETRIM

Hülsta Designcenter Bergambacht

Wij zijn al sinds 1969 dealer van het Duitse meubelmerk Hülsta. Sinds 2005 zijn wij “Hülsta Designcenter Wonen en Slapen” geworden. Wij hebben een groot assortiment aan kasten, wandsystemen, boekenkasten, tv-meubels, hangkasten, garderobe, eetkamertafels, eetkamerstoelen, eethoeken, salontafels, slaapkamers, bedden, linnenkasten, boxspring, matrassen en bedbodems. Door onze jarenlange ervaring en onze technische kennis kunnen wij u uitvoerig adviseren over onze collectie Hulsta meubels.

Hulsta is een merk wat door sommige mensen word uitgesproken als Hulstra. Of ze hebben het over de kasten en bedden van Hulstra. Waarschijnlijk hebben ze het dan over de kasten en bedden van Hülsta. Maar waar komt de naam Hülsta nou eigenlijk vandaan? De naam hulsta is ontstaan omdat meneer Huls zijn kastenfabriek begon in Statlöhn. Door de naam van meneer Huls en Statlohn samen te voegen ontstond er Hulsta. De grote naam achter de kasten, tafels en bedden.

Hülsta kasten en slaapkamers weerspiegelen een persoonlijkheid – niet alleen die van Hülsta, maar ook die van u als consument. Hülsta wandsystemen zijn een statement voor kwaliteit – ”made in Germany”. Want deze kasten, TV-meubels, stoelen, tafels, bedden, boxsprings, slaapkamers en matrassen worden uitsluitend in Duitsland gemaakt. De vormgeving van de kasten en bedden van Hulsta is tijdloos en bijzonder fraai. De filosofie van Hulsta is dat mensen hun woonkamer en slaapkamer of welke ruimte dan ook in huis inspirerend zullen vinden. De wandmeubels bieden met hun aanbouwwijze bovendien ongekend veel combinatiemogelijkheden. Van een dressoir tot zwevende kast tot enorme boekenkast tot een elegant TV-meubel. Voor de keuken of eetkamer heeft Hulsta prachtige eethoeken, tafels ook met uitschuif mogelijkheden en een groot aanbod aan diverse stoelen en eetkamerfauteuils

Ook met de ledikanten en boxsprings voor de slaapkamer kunt u eindeloos variëren. Door de verschillende commodes, met zowel laden als deuren, kunt u uw slaapkamer helemaal naar eigen wens inrichten.  Met een ledikant of een boxspring, nachtkastjes, matrassen en bedbodems. Zelfs toiletmeubels met spiegels zijn in het assortiment aanwezig.

In onze showroom treft u een zeer grote collectie aan (wij mogen ons een van de grootste Hülsta designcenters van Nederland noemen) Wij hebben een zeer groot aanbod aan kasten, tvmeubels, boekenkasten, salontafels, eetkamertafels, stoelen, bedden, matrassen, bedbodems, linnenkasten en zelfs een grote inloopkast. Laat u bij ons verrassen door de bekende series zoals: Navis, Scopia, Multi-Forma en de andere Multi programma’s van Hulsta  Boxspring, Nuria, Multi-Varis, Neo, Mega Design en Lunis. We hebben al deze meubels in onze showroom staan. Sinds kort zijn wij ook trotse dealer van Solid by Hülsta, voor meer informatie over Solid kunt u hier klikken.

Ons team heeft ook beschikken over een tekencomputer waarbij uw ideeën in 3D uitgewerkt kunnen worden.  Neem de maten van uw woning, woonkamer, slaapkamer of keuken gerust eens mee. Wij kunnen met u meedenken en u een interieuradvies geven.  En onze styliste kunt u helpen bij het maken van de juiste keuze in kleur en combinatie.

Kom langs bij Speksnijder Interieurarchitectuur in Bergambacht om de Hülsta collectie te bekijken en kijk op de website van Hülsta.

Kom langs bij Speksnijder Interieurarchitectuur in Bergambacht om de Hülsta collectie te bekijken of kijk op de website van Hülsta.