Leolux

Wij hebben een mooie collectie Leolux banken, fauteuils, salontafels, bijzettafels, eetkamerstoelen en eetkamertafels bij ons in de showroom staan. Leolux is een merk dat zich qua design goed laat combineren met andere merken maar ook met bijvoorbeeld klassieke kasten, tafels en fauteuils. De ontwerpen van de banken en fauteuils zijn rank, hebben heldere vormen en een mooie bekleding. Zowel stof als leer of een combinatie hiervan past goed op ieder bankstel.

De Bellice is een banksysteem van Leolux en heeft ongelooflijk veel mogelijkheden. U kunt er een hoekbank van maken, een 2-zitsbank, een 3-zitsbank en zelfs een loungebank. Ook kunt u de zithoogte en de zitdiepte van de bank aanpassen en de zitbank heeft verschillende onderstellen. De Bellice een opvallend en stijlvol design. De bank Bellice nodigt uit om u thuis te voelen, lekker loungen en hangen met vrienden, of heerlijk een avondje samen borrelen op de bank.

Zo is bij ons ook de fauteuil Dolcinea erg geliefd. Deze fauteuil zit echt heerlijk en past bij vrijwel iedereen. Naast dat deze fauteuil heerlijk zit heeft ook deze fauteuil een prachtig design. Omdat de fauteuil aan de achterzijde rond wegloopt oogt de fauteuil erg rank. Zelfs de zitdiepte is aan te passen waardoor vrijwel iedereen lekker zit in deze fauteuil.

Nieuw in de collectie van Leolux zijn kussens, plaids en karpetten. Items die uw interieur helemaal afmaken. Uiteraard bevinden zich in onze webshop onder andere ook diverse kussens waaruit u kunt kiezen om uw bank of fauteuil op te vrolijken.

Leolux heeft een grote collectie banken die in zithoogte en zitdiepte aan te passen zijn waardoor de bank voor u op maat gemaakt kan worden.  Dit is vooral ideaal als u wat langer of juist wat kleiner bent. Goed zitten is belangrijk en wij willen u daarin het juiste advies geven, zodat u een bank heeft waarop u u thuis voelt. Bij diverse modellen is het mogelijk om te kiezen uit een hoge bank en/of lage bank (bijv. de Bora Balanza). Hierbij zit het verschil in de rugleuning. Zo is er voor ieder wat wils.

Leolux heeft als visie dat kunst en interieur onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Dit zie je terug in het design van de banken, fauteuils, stoelen en tafels.

Ook kunt u op de website van Leolux de bank, fauteuil of eetkamerstoel die u mooi vindt voorzien van de door u uitgekozen kleur leder of stof. Zo krijgt u een beter beeld hoe uw bankstel of fauteuil eruit komt te zien. Klik hier om naar de Leolux Creator te gaan. Natuurlijk helpen wij u hier graag bij.

Wij hebben in onze showroom een grote collectie aan Leolux banken, fauteuils en stoelen staan. U kunt bij ons terecht voor eerlijk advies en onze styliste helpt u graag bij het uitzoeken van de juiste kleur voor in uw interieur.

U bent van harte welkom! De koffie staat voor u klaar.

Leolux