Now! by hülsta

Now! by hülsta werd in 1994 opgericht en is de jongste telg in de hülsta-familie. Streng volgens de filosofie van de heren des huizes Alois Hüls en zijn zoon Karl Hüls bezitten ook deze jonge meubelen de eigenschappen van hun ouders: hoge kwaliteit, enorme functionaliteit en uitmuntende designs.

In 1968 vond hülsta de elementbouwwijze uit, alle meubelen bestonden uit losse modules. Deze konden, naar believen, op en/of naast elkaar geplaatst worden en boden daardoor voor het eerst de mogelijkheid interieurs individueel gestalte te geven.

Met Now! by hülsta bewijst hülsta opnieuw zijn pioniersgeest, want het is wereldwijd de eerste collectie meeneem-merkmeubelen. En meenemen betekent ook verhuizen, want deze meubelen zijn praktisch zonder gereedschap te monteren en ook uit te breiden.

Ontdek now! meubelen bij Speksnijder in Bergambacht.

NOW! is er voor wonen, eten, slapen en werken.

Now! Vision

De naam zegt het al. Visie! En visies die kunnen wel eens veranderen in het leven. Ze kunnen de wereld zelfs veranderen. Hulsta wil met Now! Vision beginnen met het veranderen van uw woonsituatie. Now! Vision is een uitgebreid programma en heeft een hele gevarieerde vormgeving. Now! Vision heeft erg veel verschillende elementen, ze zijn variabel en staan ook open voor verandering.

Now! Easy

Hoe Easy wilt u het hebben. Tegenwoordig is er zoveel keus. Zijn er zoveel mogelijkheden wat betreft de kleur, uitvoeringen en de vele combinatie’s. En wat gebeurd er als u die nou niet meer heeft. Als er slechts een handje vol elementen zijn waar u uit kunt kiezen. Als er maar 1 kleur is. Gewoon wit. Super strak, elegant, ruim en handig. Dan word een keuze maken voor uw TV-meubel, dressoir, garderobe, slaapkamerkast, commode of een boekenkast een stuk makkelijker. Now! Easy van Now! by Hulsta heeft een super Easy programma ontwikkeld. Door elementen neer te zetten, stapelen, hangen en te combineren kunt u toch uw eigen unieke wand samenstellen.

Now! Time

Kies uit zes verschillende oppervlakken in hoogglans, lak en hout, die zich heel gemakkelijk laten combineren. Vaak is het resultaat zo verrassend dat wij soms verbaasd zijn dat wij er zelf niet op gekomen zijn.

Now! 14

Eenvoudig maar indrukwekkend: hou je van bijzondere dingen, maar stel je een rechtlijnig, tijdloos en helder design op prijs? Dan is now! no.14 wat je zoekt. Hoogglans geaccentueerd met structuur essen of kernnoten – maar ook met geraffineerde elementen van glas: innovatieve glaskappen transformeren sideboards tot extravagantie vitrines en wandplanken tot expositievlakken.

Now! Dining

Hulsta heeft voor Now! Dining een prachtige serie eetkamertafels en eetkamerstoelen ontwikkeld. Iedere tafel is tot in detail vakkundig gemaakt en iedere tafel heeft zo zijn eigen kenmerken. Van elegant en slank tot Robust of praktisch. Ook de eetkamerstoelen of fauteuils zijn er voor diverse woonsituatie’s. Jonge gezinnen maar ook voor degene die van lang tafelen houden. Prachtige stoelen met ieder zijn eigen unieke details.

Now! Sleeping

Now! Sleeping is een programma wat bestaat uit luxe boxsprings en ledikanten. Er is met Now! Sleeping erg veel mogelijk wat betreft kleuren, materialen, slaapcomfort. Alles om het slapen voor u zo comfortabel mogelijk te maken.

Now! Wardrobe

Now! Heeft een prachtige luxe collectie linnenkasten voor in uw slaapkamer of in de gang. De kasten zijn op maat te maken en geheel samen te stellen met een door Hulsta geselecteerd scala aan optie’s. Wij geven u graag deskundig advies met het samenstellen van uw unieke en eigen linnenkast.

Now! Minimo

Hulsta Now! is er al voor de allerkleinsten. Er was eens… een kleine minimo uit de grote familie van fabelwezens. Hij tovert de kinderkamer op een liefdevolle manier om in een fantastische toverwereld. Als meegroeiend baby- kinderbed knipoogt hij vriendelijk naar de goede nacht en zorgt voor een beschermde nachtrust. De bijpassende kasten en opbergrekken zijn lieftallige en handige vriendjes, die mama en papa diverse babyspullen aanreiken. Alles aan Now! minimo is zacht. Van afgeronde vormen via vriendelijke kleuren tot functies voor comfort en veiligheid zoals Hulsta SoftFlow en MagicClose.

Bent u Now! overtuigd? Kom langs bij Speksnijder Interieurarchitectuur in Bergambacht. Onze interieuradviseurs en onze styliste helpen u graag met het ontwerpen van een wandmeubel, slaapkamer middels een 3D tekening. Wij geven u graag advies. De koffie staat klaar!

now! easy

Leefruimte voor flexibele mensen

now! by hülsta

now! by hülsta werd in 1994 opgericht en is de jongste telg in de hülsta-familie. Streng volgens de filosofie van de heren des huizes Alois Hüls en zijn zoon Karl Hüls bezitten ook deze jonge meubelen de eigenschappen van hun ouders: hoge kwaliteit, enorme functionaliteit en uitmuntende designs.

Een zitgroep waar u heerlijk in thuis kunt komen

Een zitgroep is een plek waar u tot rust komt, waar u vrienden en familie ontvangt, een zitgroep is de ontmoetingsplaats van uw woning. Er komt dan ook heel wat kijken bij de aanschaf van een nieuwe zitgroep. Uw zitgroep moet passen in uw interieur, maar moet ook het juiste zitcomfort bieden.

Als u op zoek bent naar een zitgroep voor jaren zitplezier dan bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben een collectie samengesteld waarin diverse topmerken zijn vertegenwoordigt. Zo hebben we zitgroepen van  Jori, Leolux, Rolf Benz, Pode en de Sede. Wij helpen u graag een zitgroep te vinden die bij u past. Of u nu zoekt naar een tweezitsbank, een driezitsbank, of een fauteuil in combinatie met een bankstel, we hebben het.

Uiteraard zijn onze zitgroepen leverbaar in moderne eigentijdse stoffen en kwalitatief en behaaglijk leder. Als interieurarchitect hebben we vele jaren ervaring met het inrichten van woningen. Wij hopen u te ontmoeten in onze mooie showroom in Bergambacht. De koffie staat klaar!

GRATIS INTERIEURADVIES & ONTWERP

bij aanschaf van geadviseerd interieur!

RUIME KEUZE ZITGROEPEN VAN ROLF BENZ JORI LEOLUX PODE DE SEDE

Rolf Benz Nuvola

Laat dit prijsvoordeel bij Rolf Benz NUVOLA niet aan uw neus voorbijgaan en kies uw favoriete stoffen bekleding uit de meer dan 200 stoffen van de actuele Rolf Benz-collectie. Slechts tot 30-04-2017 voor de prijs van de goedkoopste stof*! *Komt overeen met prijsgroep 11, niet combineerbaar met andere acties.

Editie Colors of Rolf  Benz

De Rolf Benz LINEA, Rolf Benz GRATA, Rolf Benz 310 en Rolf Benz 684 in 2 hoogwaardige stofvarianten en 31 actuele kleurencomposities voor een voordeel prijs*!