HELLO WORLD:

0

now! by hülsta

now! by hülsta werd in 1994 opgericht en is de jongste telg in de hülsta-familie. Streng volgens de filosofie van de heren des huizes Alois Hüls en zijn zoon Karl Hüls bezitten ook deze jonge meubelen de eigenschappen van hun ouders: hoge kwaliteit, enorme functionaliteit en uitmuntende designs.

In 1968 vond hülsta de elementbouwwijze uit, alle meubelen bestonden uit losse modules. Deze konden, naar believen, op en/of naast elkaar geplaatst worden en boden daardoor voor het eerst de mogelijkheid interieurs individueel gestalte te geven.

Met now! by hülsta bewijst hülsta opnieuw zijn pioniersgeest, want het is wereldwijd de eerste collectie meeneem-merkmeubelen. En meenemen betekent ook verhuizen, want deze meubelen zijn praktisch zonder gereedschap te monteren en ook uit te breiden.

Ontdek now! meubelen bij Speksnijder in Bergambacht.

now! is er voor wonen, eten, slapen en werken.

now! time.

Kies uit zes verschillende oppervlakken in hoogglans, lak en hout, die zich heel gemakkelijk laten combineren. Vaak is het resultaat zo verrassend dat wij soms verbaasd zijn dat wij er zelf niet op gekomen zijn.

now! no. 14

Eenvoudig maar indrukwekkend: hou je van bijzondere dingen, maar stel je een rechtlijnig, tijdloos en helder design op prijs? Dan is now! no.14 wat je zoekt. Hoogglans geaccentueerd met structuuressen of kernnoten – maar ook met geraffineerde elementen van glas: innovatieve glaskappen transformeren sideboards tot extravagantie vitrines en wandplanken tot expositievlakken.

Bent u now! overtuigd? Kom langs bij Speksnijder Interieurarchitectuur in Bergambacht. De koffie staat klaar!

now! spin

Perfecte look, super functioneel

now! easy

Leefruimte voor flexibele mensen