Pode by Leolux

Het jonge merk Pode maakt al enige tijd deel uit van onze uitgebreide collectie designmeubelen. De banken van Pode zijn van herkenbaar Dutch Design. Uitermate geschikt voor het Nederlandse publiek vanwege de even Nederlandse nuchtere vormgeving: strak en duidelijk. En dat allemaal ook nog eens van Nederlandse bodem…

De Pode banken en fauteuils worden gebouwd in de fabrieken van Nederlands bekendste designproducent Leolux.

De basis is de perfecte constructie, het Q-frame. Maar ook de bekleding komt van merkfabrikanten, zoals De Ploeg en Kvadrat. De collectie van Pode is geen standaard aanbod voor een brave inrichting of een veilige middenweg. Pode is gemaakt voor de design liefhebber met een mening. Die kiest voor een eigen stijl, voor kleur en vorm. Helemaal je eigen gang gaan voor een betaalbare prijs? Dan is Pode de beste keuze.

Ontdek de geweldige Pode zitmeubelen uit de series Edit, Fold, Melloo,ZiggyNihanSparkle OneSpot Two en Transit in onze pode studio. Ook hebben wij sinds kort de nieuwe collectie verlichting, salontafels en plaids van Pode,  Salontafels Tripod en staande lampen U-turn en Pom samen met plaid Swell en bijzettafel Bayan staan in onze showroom te stralen. Ook kunt u ze via onze webshop direct bestellen!

Kom langs bij Speksnijder Interieurarchitectuur in Bergambacht, dan laten wij u de verschillende mogelijkheden van Pode zien en voelen.