HELLO WORLD:

0

Rolf Benz Studio Bergambacht

De grootste Rolf Benz collectie van Zuid-Holland en Utrecht vindt u bij ons in de Rolf Benz Studio in Bergambacht. Eén verdieping waar  het merk Rolf Benz in al zijn variatie te bewonderen is. De collectie, waaronder EGO, ONDA, NUVOLA, LINEA, CARA, TONDO, RB-50 en méér, staat gepresenteerd in verschillende kleurwerelden

Met kleuren en materialen zijn prachtige leefruimtes ingericht met de collectie van Rolf Benz. Zo komt de variatie van meubelen van Rolf Benz op een geheel eigen manier tot zijn recht. Een ideale plek om inspiratie op te doen, niet alleen in de keuze van meubelen maar ook in een mogelijke richting voor kleur en sfeer van uw interieur!

De zitmeubelen van Rolf Benz uit het Zwarte Woud maken al jaren deel uit van onze collectie. De meubelen staan voor Duitse degelijkheid, waarbij zowel voor uitdagende als ook voor mooie tijdloze ontwerpen plaats is. Laat u verrassen door de uitgebreide mogelijkheden van stoffen en leder. Rolf Benz biedt zitcomfort in elke denkbare vorm.

Ontdek de geweldige zitmeubelen van Rolf Benz. Kom langs bij Speksnijder Interieurarchitectuur in Bergambacht om de Rolf Benz collectie te bekijken.

Voor een volledig overzicht van alle meubelen van Rolf Benz die u bij ons kunt ervaren, kunt u kijken op de website Rolf Benz Bergambacht.