Rolf Benz Studio Bergambacht

De grootste Rolf Benz collectie van Zuid-Holland en Utrecht vindt u bij ons in de Rolf Benz studio in Bergambacht. Één hele etage waar het merk Rolf Benz in al zijn mogelijkheden te bewonderen is. De bank- en fauteuil collectie, waaronder EGO, ALMA, NUVOLA, LINEA, CARA, RB-50 en nog vele anderen staan gepresenteerd in verschillende kleurwerelden.

Zo ook bijvoorbeeld de bank EGO. Deze bank kunt u op verschillende manieren samenstellen.  Systeembank EGO heeft een strak en tijdloos design. U kunt er een hoekbank mee maken, een grote 4-zitsbank, een loungebank of gewoon een 2-zitsbank. U heeft een ruime keuze uit verschillende onderstellen voor uw bank. Ook het zitcomfort van uw bankstel kunt u zelf bepalen. U heeft keuze uit 3 verschillende hardheden.  Er is heel veel mogelijk bij het banksysteem EGO en onze adviseurs geven u graag deskundig advies welke bank of hoekbank het beste bij u en uw interieur past.

Systeembank Nuvola oogt juist weer wat losser en heeft meer loungecomfort. Deze bank bestaat uit verschillende elementen, zitdiepten en zitcomfort. Ook als u houdt van een bank met steviger zitcomfort zit u bij Nuvola goed. Bij de Nuvola bank kunt u verschillende stoffen en leder combineren. Dit geeft een mooie warme uitstraling in uw interieur.

Rolf Benz heeft ook Colors of Rolf Benz. Dit zijn banken en fauteuils met een zeer strak design voor een hele goede prijs. U heeft keuze uit verschillende kleuren stoffen en leder. Door de tijdloze uitstraling van deze banken en fauteuils passen ze vrijwel in ieder interieur en zijn ze een lust voor het oog.

Met verschillende kleuren en materialen zijn prachtige leefruimtes ingericht met de collectie van Rolf Benz. Zo komt de variatie van banken, stoelen en tafels van Rolf Benz op unieke manier tot zijn recht. Onze Rolf Benz studio is de ideale plek om inspiratie op te doen, niet alleen in de keuze voor uw bank, stoel of tafel maar ook in een mogelijke richting voor kleur en sfeer in uw interieur.

De banken, fauteuils, salon- en eetkamertafels van Rolf Benz uit het Zwarte Woud maken al jaren deel uit van onze collectie banken, stoelen en tafels. De banken, hoekbank, fauteuil, stoelen en tafels staan voor Duitse degelijkheid, waarbij zowel voor uitdagende, eigenwijze banken, maar ook voor mooie tijdloze banken plaats is

Laat u verrassen door de uitgebreide mogelijkheden van stoffen en leder. Rolf Benz biedt zitcomfort in elke denkbare vorm. Ontdek de geweldige banken, fauteuils, hoekbank, loungebank, salontafel, eetkamertafel  en eetkamerstoelen van Rolf Benz.

Ontdek de geweldige zitmeubelen van Rolf Benz. Kom langs bij Speksnijder Interieurarchitectuur in Bergambacht om de Rolf Benz collectie te bekijken.

Voor een volledig overzicht van alle meubelen van Rolf Benz die u bij ons kunt ervaren, kunt u kijken op de website Rolf Benz Bergambacht.