THONET

Het Duitse bedrijf Thonet is een van de oudste familiebedrijven in de meubelindustrie ter wereld. Al sinds 1819 produceert het bedrijf hoogwaardig meubilair. Thonet is wereldwijd bekend geworden door de bijzondere ontwerpen en baanbrekende technologieën. Het streven van Thonet is om de ultieme combinatie tussen vorm, functionaliteit en esthetiek te vinden en dit is terug te zien in de gehele collectie van het merk.

De Sede

De Sede heeft in onze showroom een prominente plaats als het gaat om hoogwaardig leder en zitcomfort. Zo gezegd de Rolls Royce onder de banken. De filosofie van de Sede is het combineren van Zwitserse ambachtskunst, de liefde voor detail en moderne elegante vormen, zonder een compromis aan te gaan.

FSM

FSM legt de focus op moderne sofa's en fauteuils waarbij het zitcomfort centraal staat. FSM zitmeubelen zijn te herkennen aan hun strakke vorm, maar verbergen altijd iets bijzonder dat het zitcomfort ten goede komt.

Label van den Berg zitmeubelen

We hebben onze collectie uitgebreid met het eerlijke Hollandse merk Label uit Breda. Laat u verassen door fauteuil First Class, fauteuil Don, fauteuil Gigi, eetkamerstoel Chief en systeembank Swoon.

now! by hülsta

now! by hülsta werd in 1994 opgericht en is de jongste telg in de hülsta-familie. Streng volgens de filosofie van de heren des huizes Alois Hüls en zijn zoon Karl Hüls bezitten ook deze jonge meubelen de eigenschappen van hun ouders: hoge kwaliteit, enorme functionaliteit en uitmuntende designs.

Rolf Benz

De grootste Rolf Benz collectie van Zuid-Holland en Utrecht vindt u bij ons in de Rolf Benz studio in Bergambacht. Één hele etage waar het merk Rolf Benz in al zijn mogelijkheden te bewonderen is. De bank- en fauteuilcollectie, waaronder EGO, ONDA, NUVOLA, LINEA, CARA, TONDO, RB-50 en nog vele anderen staan gepresenteerd in verschillende kleurwerelden.

Onze merken