Wij zijn er helemaal klaar (mee) voor

Vanaf 3 maart gaan onze deuren weer open! Wij staan te popelen om u te verwelkomen. Uiteraard volgen we de richtlijnen van het RIVM. Zo is het onder andere noodzakelijk dat u zich minimaal 4 uur voor uw bezoek bij ons aanmeldt. Dit kan telefonisch op nummer 0182 – 351 593 of via email naar info@speksnijder.com

We hebben 3 tijdsloten per dag waaruit u kan kiezen: 10.00 uur tot 12.00 uur, 13.00 uur tot 15.00 uur en 15.00 tot 17.00 uur. Tijdens de tijdsloten bent u alleen in de winkel en kan u in alle rust rondkijken en wij u adviseren. Wij hebben hiervoor gekozen zodat wij gemakkelijk van verdiepingen en afdelingen kunnen wisselen zonder dat we andere klanten tegen komen. Alles voor uw veiligheid.

Interieuradvies op maat

Ieder heeft zijn eigen smaak natuurlijk. Soms lukt het gewoon niet om te vinden waar je naar op zoek bent. Of je vindt wel het meubel van je dromen, maar het interieur is er nog niet helemaal klaar voor. Hoe uw situatie ook is, samen komen we tot verrassende ontwerpen. Aan de hand van 3D animaties blazen wij elk interieur nieuw leven in. Maak een afspraak en wij ontvangen u uitgebreid in onze showroom.

Volop meubelen uit voorraad

Het is extra de moeite waard om ons te bezoeken. We hebben veel meubelen die we direct uit voorraad kunnen leveren. Zo zit u al binnen een paar dagen op een prachtig nieuw bankstel of dineert u vanaf volgende week in uw volledig vernieuwde eethoek. We realiseren het graag voor u. De prijzen zijn vlijmscherp, dus kom snel langs want OP = OP. Klik hier voor een overzicht van onze outlet aanbiedingen.

Wij hopen u snel te ontmoeten maar dan wel boven.
Onze showroom is op de 1e en 2e verdieping. De entree is via de bibliotheek. Onze showroom is ook middels een lift bereikbaar.