DeSede DS-343

Een designfauteuil die meebeweegt met de zittende persoon. De DS-343 ”oorfauteuil” is niet alleen een eenvoudig designobject in de woonruimte, het creëert ook een geheel nieuwe zitcultuur. DS-343 is gebaseerd op een gepatenteerd stoelonderzoek dat de afgelopen twee decennia is ontwikkeld door stoeldeskundige en fysiotherapeut Bart Van der Heyden.

DS-343 is een leunstoel die meebeweegt met de bewegingen van de zittende persoon. De mantra is om veranderingen in de houding mogelijk te maken en zelfs aan te moedigen. De stoel is niet uitgevoerd met een klassiek zitoppervlak dat stopt bij de rugleuning; in plaats daarvan strekt het zich uit tot de hoogte van het bekken. Als iemand achterover leunt, beweegt het element van de rugleuning, vanaf de bekkenhoogte naar boven, automatisch mee met de gebruiker. Zonder enige mechanische inspanning en alleen als gevolg van de verandering in de houding van de zittende persoon. De veranderde positie van de rugleuning leidt automatisch tot een verbeterde houding. Op deze manier biedt de DS-343 buitengewoon
actief en aangenaam zitcomfort op de lange termijn. En het ontwerp is gelijk aan dit intelligente zitconcept: het silhouet van de vleugelstoel wordt bepaald door het bekwame opvouwen van het leer. NECK-leer van 5 mm dik, wordt tot in de finesse verwerkt voor een onvergelijkbare leerervaring.

  • De schaal van de fauteuilzit wordt verlengd tot de bekkenhoogte. Dit zorgt voor een ergonomische zithouding. Als u achterover leunt, beweegt alleen het bovenste gedeelte van de rugleuning naar achteren.
  • Dit biedt zachte steun aan de wervelkolom en de borstkas wordt automatisch geopend. Dit zorgt voor een bevrijdend zitcomfort.
  • Naast de rugleuning kantelt de zitschelp automatisch naar achteren om een ​​nog betere liggende en ontspannende positie te bereiken. Dit innovatieve bewegingsmechanisme is gepatenteerd.

Kijk voor interessante aanbiedingen in onze Outlet