Eetkamerfauteuil LEOLUX Mara

Mara een uitnodigende keuze voor eigentijds genieten. De vriendelijke zachtheid van de eetkamerfauteuil Mara van Leolux herkent u, zodra u haar schoonheid van een afstand bewondert. Deze eetkamerfauteuil is onmiskenbaar een ontwerp van Christian Werner: de rondingen van de zitkuip, de lichte nonchalance van de bekleding, de verfijnde afwerking. Omdat Mara in veel eigentijdse interieurs een passende keuze kan zijn, creëerde Werner verschillende onderstellen: massief eiken poten (Palo) sluiten mooi aan bij de eiken tafels in de Leolux collectie; strak ogen de versies met stalen draad-onderstel (outline), een draaivoet (cruz) of een onderstel op wieltjes (twist). Mara van Leolux.

Heerlijk tafelen, in een fauteuil dat u omarmt en verleidt.

Kenmerken:

  • Eetkamerfauteuil met keuze uit verschillende onderstellen: fauteuil Palo (eiken poten) fauteuil Outline (frame met trapezium-vorm), fauteuil Cruz (draaivoet) en fauteuil Twist (Cruz met wieltjes, zonder draaipunt).
  • Palo is leverbaar in alle beits- en oliekleuren; Outline is standaard in chroom, optioneel in alle lak- en epoxykleuren; Cruz en Twist standaard in alle epoxykleuren, optioneel in alle lakken.
  • De lichte nonchalance van de bekleding en de verfijnde afwerking, zorgt ervoor dat deze in vrijwel ieder interieur past.

Ontwerper: 

Christian Werner, 2016

Prijs: 

Fauteuil: in stof  vanaf € 745,00 / in leder vanaf € 845,00