Feestelijke opening

Wij zijn de afgelopen periode druk bezig geweest en 12 april is het dan eindelijk zover: De opening van onze nieuw ingerichte showroom!

Zoals wij u eerder hebben laten weten, bestaan wij namelijk in 2019 maar liefst 50 jaar en dat vieren wij met een nieuwe inrichting.

Na 10 jaar was het tijd om de benedenverdieping te gaan verbouwen. Hier is plaats gemaakt voor Now! By Hülsta. Verder zullen wij de benedenverdieping aanvullen met de nieuwste zitmeubelen van Pode en Color van Rolf-Benz, grote merken maar voor een betaalbare prijs.

Naast de focus op de jonge en betaalbare inrichting, zal de ontwerpstudio een meer centrale plek in de winkel krijgen. En voor het visualiseren van onze ontwerpen gaan we ook een stap moderniseren, straks is het namelijk mogelijk om onze ontwerpen te zien door middel van een VR-bril. Hierdoor komt ons ontwerp helemaal tot leven.

De vertrouwde merken zullen dan ook niet verdwijnen. Zo zal op de eerste verdieping veel Leolux en Hülsta terug te vinden zijn, en komt er op de tweede verdieping de Rolf-Benz studio. Uiteraard is er ook een speciale openingsaanbieding!

Kortom: teveel om op te noemen.

Opening op 12 & 13 april

Nieuwsgierig geworden naar het resultaat van alle verbouwingswerkzaamheden? Kom dan 12 en 13 april naar onze feestelijke opening. Op 12 april van 9:30 tot 21:00 uur en 13 april van 9:30 tot 17:00 uur bent u van harte welkom om het resultaat te bekijken onder het genot van een hapje en heerlijk wijntje of glaasje fris.