Flint en Hilco.

Tijdens de meubelbeurs van Keulen introduceerde Leolux ons met Hilco en Flint! Twee echte Leolux meubelstukken met ieder een mooi verhaal!

Flint:

Een zeer uitgebreid programma met banken, divans en aanbouwelementen om grote of kleine opstellingen mee te maken. Uniek aan Flint zijn de spannende schuine elementen waarmee een hoekopstelling net even anders wordt. De organische vormen van de zittingen en de armleuningen van de Flint geven hem een vriendelijke uitstraling. Mooi in stof of in leer, geef de Flint een eigenwijs accent mee door te kiezen voor een contrasterend kleur garen, en kies tussen de poot opties Fino en Titan uitgevoerd in aluminium gepolijst, black chrome of een van de vele leolux lak en epoxykleuren.

Hilco:

Het verhaal van Hilco is een unieke! de fauteuils in namelijk opgebouwd van en met materialen uit de directe omgeving van de Leolux fabriek. Dit geldt vooral voor de Hilco in de ”Prime” uitvoering waarbij de fauteuil in het speciaal ontwikkelde ”Corus” leer wordt uitgevoerd. Dit leer is afkomstig van de Limburgse Limousin-runderen. Natuurlijk kan de Hilco ook worden uitgevoerd in alle leolux stoffen en leerkwaliteiten. Ook is het mogelijk om de zit en rugschaal afzonderlijk van elkaar te laten stofferen. Voor het onderstel kunt u kiezen voor alle leolux lak- en Epoxykleuren. Voor ultiem comfort kiest u voor een Hilco met bijpassende poef!

Wilt u nu al alle mogelijkheden zelf bekijken? Dat kan! door hier te klikken komt u automatisch bij de Leolux Creator!