Klaas Rozendaal 1953 – 2019

Intens verdrietig delen wij mee, dat Klaas Rozendaal op vrijdag 22 november 2019 is overleden. Nog maar kort geleden, eind juni, werd duidelijk dat Klaas ernstig ziek was. Van het ene moment op het andere kwam er een agressieve vorm van kanker aan het licht. Het bericht sloeg in als een bom. Vanaf dat moment hebben wij vurig gehoopt dat zijn gezondheid zich nog zou herstellen. Verschillende onderzoeken wezen echter al snel uit dat de kanker uitgezaaid was. Helaas hebben de chemo en bestralingen niet het gewenste en gehoopte effect gehad. Het onvermijdelijke is nu gebeurd. Klaas Rozendaal  is slechts 66 jaar geworden. 

Klaas kwam als 15 jarige bij ons met zijn broer Koos mee. Hij pikte het vak snel op en groeide door om later naast Koos dé buitendienst van Speksnijder te worden. Velen kennen hem als de chauffeur van de vrachtwagen en samen installeerden zij jarenlang de meubelen bij onze klanten. Later ging Klaas meer de service en planning verzorgen. De laatste tijd ging hij weer mee op de vrachtwagen maar nu als bijrijder. 

Speksnijder verliest met Klaas een betrokken en bevlogen medewerker van vaste waarde. Ons verlies staat echter in geen verhouding tot dat van zijn vrouw Ingrid en hun kinderen  en kleinkinderen. Directie en medewerkers van Speksnijder wensen hen alle sterkte toe om dit enorme verlies te dragen. 

Klaas is onlosmakelijk verbonden met de geschiedenis van Speksnijder en voor altijd in ons Speksnijder-hart. 

Namens directie en medewerkers