Update Covid-19

Nieuwe openingstijden

Om ons voor te bereiden op de nieuwe 1,5 meter samenleving hebben wij de openingstijden verruimd. Onze showroom is geopend dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Hierbij gelden uiteraard de richtlijnen van het RIVM en Inretail. Dit betekend max. 2 personen per gezin en max. 20 personen tegelijkertijd bij ons in de showroom. Dinsdag t/m vrijdag hebben wij van 9.00 tot 10:00 uur en van 17.00 tot 19.00 uur de showroom geopend om op individuele basis rond te kijken. Hierbij is de showroom gesloten voor andere bezoekers en kunnen wij ook meerdere personen ontvangen van één gezin/familie. Bijvoorbeeld een ouder echtpaar dat gebracht wordt door een familielid, of een gezin met kinderen.. U dient hiervoor uiteraard wel een afspraak te maken.

Hygiëne

Wij hebben hygiëne altijd hoog in het vaandel staan en wij zullen er nu nog scherper op toezien. Bij binnenkomst staan voor u desinfecterende handgel en hygiënische doekjes klaar die u kunt gebruiken voordat u de showroom in gaat. Onze toiletten zijn open en worden dagelijks gecontroleerd. Ons kopje koffie/thee blijven wij gewoon schenken en zullen wij op gepaste afstand serveren.

Leveringen

Vanwege strengere maatregelen bij onze buitenlandse leveranciers, zijn de leveringen vanuit het buitenland gestaakt. Op dit moment hebben wij er nog geen zicht op wanneer er weer uitgeleverd gaat worden. Wij vragen om uw begrip hiervoor en zullen alles in het werk stellen zodra wij meer weten u op de hoogte te houden.

Tot snel

Wij hopen dat met de genomen maatregelen u weer zin krijgt om uw interieur te veranderen. Wij in ieder geval wel en wij zijn er klaar voor. Tot snel in onze showroom! U kunt ons uiteraard ook altijd bellen of mailen.

En tot die tijd: Blijf gezond.