Update Covid-19

Aangepaste openingstijden
Om ons steentje bij te dragen tegen de verspreiding van het COVID-19 Corona virus hebben wij onze openingstijden t/m 21 april aangepast. Dinsdag t/m vrijdag kunt u op afspraak bij ons terecht met maximaal 2 personen. U heeft dan de volledige exclusiviteit en de kans dat er andere klanten zijn is zeer klein. Op zaterdagen ben u zonder afspraak van harte welkom. Mocht het te druk worden dan treffen we passende maatregelen voor de bescherming van uw en onze gezondheid.

Hoe zit het met de voortgang van leveringen
Achter de schermen blijven wij werken aan de uitleveringen die nog ‘kunnen’ plaatsvinden. Echter blijkt dat de meeste van onze belangrijkste leveranciers (of hun toeleveranciers) hun productie tot eind april hebben stilgelegd. Hierdoor is veel vertraagd en komt er nauwelijks nog iets binnen.

Private shopping
Als u het op prijs stelt om over uw interieur te brainstormen bent u, zoals al eerder gezegd, op afspraak van harte welkom. Wij kunnen u ook op afstand voorzien van interieuradvies, kleuradvies of een compleet 3D ontwerp. Mail ons via het contactformulier en wij nemen contact op voor een afspraak. De ontwerp- en adviesafspraken die reeds gemaakt zijn gaan gewoon door.

Tot snel
Het is een onzekere tijd waarin we ons nu bevinden. We hopen dat de genomen maatregelen u er niet van weerhouden om met ons een mooi interieur vorm te geven. Wij hopen u snel weer te ontmoeten. In onze showroom, telefonisch of via email. En tot die tijd: Blijf Gezond.