Zomervakantie 2020

Aangepaste openingstijden

De gehele maand augustus zullen wij, naast de maandag, ook de dinsdag gesloten zijn. Onze showroom is dan geopend op woensdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Hierbij gelden uiteraard nog steeds de richtlijnen van het RIVM en Inretail. Dit betekend max. 2 personen per gezin en max. 20 personen tegelijkertijd bij ons in de showroom. Woensdag t/m vrijdag hebben wij van 9.00 tot 10:00 uur en van 17.00 tot 19.00 uur de showroom geopend om op individuele basis rond te kijken. Hierbij is de showroom gesloten voor andere bezoekers en kunnen wij ook meerdere personen ontvangen van één gezin/familie. Bijvoorbeeld een ouder echtpaar dat gebracht wordt door een familielid, of een gezin met kinderen. U dient hiervoor uiteraard wel een afspraak te maken.

Leveringen

De leveringen zullen door de zomervakantie en een operatie van onze buitendienstmedewerker Cees Vroegindewei beperkt zijn tot en met september.

Tot snel

Wij hopen dat u een fijne vakantie heeft, thuis of elders, en dat u daarna weer zin krijgt om uw interieur te veranderen. Wij hebben er in ieder geval zin in en staan voor u klaar. Tot snel in onze showroom! U kunt ons uiteraard ook altijd bellen of mailen voor een afspraak bij u thuis.