1
2
3
1

logo-travivi

Wij werken volgens het TRAVIVI woonconcept. Travivi komt uit de kunsttaal Esperanto en betekend “Beleven”. U maakt als bezoeker van onze showroom deel uit van deze belevenis.

2

logo-rolf-benz

Eén verdieping waarin het merk Rolf Benz in al zijn variatie te bewonderen is. De collectie, waaronder EGO,  Alma,  Nuvola, Tondo, Onda, 50 en méér, staat gepresenteerd in verschillende kleurwerelden.

3

logo-Aelive

Ons pand is sinds 2005 ook de vestigingsplaats van Aelivé hifi-projecten. Wij hebben een nauwe samenwerking als het gaat om integratie van apparatuur binnen onze woonadviezen.

Over ons

Speksnijder interieurarchitectuur (voorheen Interieurverzorging Speksnijder bv) is sinds 1969 als zelfstandig bedrijf gevestigd aan de Pleinstraat 4 te Bergambacht. Opgericht door dhr. J. Speksnijder en door zijn zoon Jacco in 1995 overgenomen.

Onze filosofie is interieurs ontwerpen waarin de klant zich helemaal thuis voelt. Hierbij maken wij gebruik van moderne en kwalitatief zeer hoogwaardige meubelen en stoffering. Afwerking gebeurt door een eigen team van zeer ervaren monteurs en stoffeerders.

Uw team

Interieurontwerp
Jacco Speksnijderjacco@speksnijder.com
Interieuradvies
Jacco Speksnijderjacco@speksnijder.com
Nelleke van Vlietnelleke@speksnijder.com
Administratie
Geertje Speksnijdergeertje@speksnijder.com
Bezorging
Cees Vroegindewei
cees@speksnijder.com