Woonkamer Krimpen aan den IJssel

Via via kwam onze klant onze showroom binnen. En dit bleek liefde op het eerste gezicht. Het klikte en na een goed gesprek werd er een afspraak gemaakt om eens thuis te komen kijken. Wij als Speksnijder vinden het erg belangrijk om de thuissituatie goed in ons op te nemen.

Langzaam maar zeker kwam van het een in het ander. Alles werd aangepakt en alleen de prachtige diagonale vloer bleef intact. Speksnijder vindt het erg belangrijk dat de zorgen voor de klant zoveel als mogelijk is uit handen wordt genomen. Zo regelden we een stukadoor, iemand voor de open haard, werd het plafond aangepast met een door Speksnijder getekend lichtplan en werden alle wanden geschilderd. Ook werd er van alles geautomatiseerd zoals het open en dicht doen van de gordijnen en het geluid. Dit is allemaal verzorgd door Aelive HiFi.

Toen we alle meubels konden plaatsen werd het plaatje steeds completer. Alles is ook perfect op elkaar afgestemd. Zo komt het okergeel van de fauteuils terug in de bank, het karpet, en de accessoires. En ook de warme bruintint is overal weer in terug te vinden. Doordat we gebruik maakten van het kleurverloop karpet van de Millenerpoort komt alles samen.

Het meubel rond de openhaard is Neo van Hulsta en moest helemaal op maat rond de openhaard gemaakt worden. Bij Hulsta kan veel worden aangepast qua maten en zo kunnen we het bijna altijd passend maken.

De inspiratiebron voor de kleuren was de kunst die onze klant had hangen. We wilden graag dat ook het nieuwe interieur aansloot bij deze prachtige items.

En ondanks het gebruik van kleur blijft het een rustig geheel. Als je kleur op de juiste manier gebruikt en combineert kan het een ruimte juist rust en warmte geven!