Uw slaapkamer waarin u helemaal tot rust komt

Een slaapkamer is toch meer dan een kamer met een bed en een kast? Wij vinden in ieder geval van wel. Uw bed moet niet alleen goed liggen, maar de omgeving moet ook een ambiance hebben die past bij uw levensstijl. Daarnaast wilt u wellicht dat uw kast mooi wordt ingebouwd waardoor het een eenheid is met de ruimte.

Als u op zoek bent naar een slaapkamer inrichting waar u nog jaren van kunt genieten dan bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben een collectie samengesteld waarin diverse topmerken zijn vertegenwoordigd. Zo hebben we slaapkamers van  Hülsta, NOW! by Hülsta en Interlübke. Bovendien hebben we de grootste Hülsta boxspringstudio van de regio en kunnen u dan ook goed adviseren over slaapcomfort en optimale nachtrust. Wij helpen u graag een slaapkamer te vinden die bij u past.

Uiteraard zijn onze slaapkamers leverbaar in moderne eigentijdse materialen. Als interieurarchitect hebben we vele jaren ervaring met het inrichten van woningen. Wij hopen u te ontmoeten in onze mooie showroom in Bergambacht. De koffie staat klaar!

GRATIS INTERIEURADVIES & ONTWERP

bij aanschaf van geadviseerd interieur!

RUIME KEUZE SLAAPKAMERS VAN Hülsta NOW! by Hülsta Interlübke