Raamdecoratie

U bent op zoek naar raamdecoratie. Iets dat u in praktisch iedere ruimte nodig heeft. Is het niet om zonlicht af te schermen, dan wel om uw interieur een persoonlijke touch te geven of om uw privacy te verhogen.

Bij Speksnijder Interieurarchitectuur kunt u terecht voor alle gewenste stijlen, typen lichtinval en ruimtes. U wilt uw woonkamer een hippere uitstraling geven? Wij hebben de oplossing voor u met prachtige multishades/facetlights of plisségordijnen. Is er sprake van teveel lichtinval in uw kantoor? Met onze jaloezieën, verticale lamelgordijnen en rolgordijnen vinden we de raambekleding die bij de ruimte past. U heeft een serre laten bijbouwen, maar de afmetingen van de ramen zijn afwijkend? Met onze op maat gemaakte shutters en duettes voorzien wij ook deze ruimte van eigentijdse raambekleding met een trendy of klassieke uitstraling. Al onze producten zijn op maat gemaakt, functioneel en van een hoogwaardige kwaliteit.

Met onze ervaring en ons brede assortiment vinden wij voor iedere ruimte de ideale oplossing. Kom langs bij Speksnijder Interieurarchitectuur in Bergambacht, en zie met eigen ogen wat wij u te bieden hebben. We maken graag tijd vrij om te luisteren naar uw wensen en u te informeren over onze mogelijkheden. Indien de behoefte bestaat, creëren we een 3D-model voor u, zodat u een beter beeld krijgt van het effect van onze raamdecoratie op uw ruimte.

De koffie staat klaar.