Label Swoon Banksysteem en fauteuil

Dit eigenwijze en eigentijdse bankje is in 2015 ontworpen door Ivo van den Berg. Ziet u zichzelf al wegdromen, met uw hoofd op de als kussen vormgegeven armleuningen? Of houdt u meer van een wat strakker model, waarbij de armleuningen zijn weggelaten? Deze zitoplossing is mogelijk in alle denkbare modellen: als fauteuil, met of zonder armleuningen, als chaise longue of als bank. Omdat ook de kleuren en materialen zijn aan te passen, bent u ervan verzekerd dat deze aanwinst in uw woonkamer altijd de juiste toon treft. De poten van eikenhout zorgen ervoor dat het ontwerp luchtig blijft en dat deze blikvanger, in welke vorm dan ook, in uw woonkamer lijkt te zweven.

Stoffering
Leverbaar in alle leer en stofsoorten uit onze collectie. Een overzicht van onze verschillende leersoorten vindt u op onze site. Uw detaillist kan u uitgebreid adviseren in de keuze voor een bekleding. Stalen van onze unieke leercollectie zijn in de winkel aanwezig. Bekleding in stof is eveneens mogelijk.

Onderhoud
Leer en hout zijn natuurproducten die over het algemeen gebaat zijn bij zo min mogelijk onderhoud. Stoffen met een zachte, schone doek is veelal voldoende. Eventueel klam-vochtig afnemen (gebruik bij voorkeur kraanwater of gedestilleerd water. Geen bronwater of schoonmaakmiddelen toepassen). Voor groot onderhoud zijn voor de verschillende leersoorten uit onze collectie een onderhoudsvoorschrift te vinden op onze site. Voor aanvullende informatie en eventueel onderhouds- en reinigingsmiddelen verwijzen we u naar één van onze dealers. Op de site van de stofleverancier vindt u uitgebreide informatie over onderhoud van stoffen.

Poten
Extra houten ringen (1 cm hoog) ter verhoging van de achter- en/of voorpoten zijn verkrijgbaar voor € 5,- per set.

Colorbox
Tegen een meerprijs zijn de eikenhouten poten van de Swoon verkrijgbaar in de 9 overige kleuren hout van de Colorbox. Hierbij is onderling kleurverschil mogelijk en geen reden tot reclamatie.