Label fauteuil Don

Strakke lijnen, minimalistisch design: maak kennis met onze fauteuil Don. Deze fauteuil is in het jaar 2000 ontworpen door Gerard van den Berg, maar nog steeds een klassieker door het tijdloze design. De authentieke materialen, gecombineerd met een lichtvoetig chromen frame weerspiegelen Gerard’s verlangen naar zowel authenticiteit als creativiteit. De stoel is uitstekend te combineren met een rustiek interieur of een meer moderne inrichting. De bijpassende poef completeert het geheel: hetzelfde strak belijnde kussen op een sledevormige frame. De bekleding is verkrijgbaar in leer en stof, waarvan stalen bij onze dealers aanwezig zijn. Door de combinatie van vormschuim met No-Sag veren bent u verzekerd van urenlang zitplezier.

Stoffering
De Don is verkrijgbaar in alle leersoorten. In Yak is de stoffering voorzien van extra panden. Een overzicht van onze verschillende leersoorten vindt u op onze site. Uw detaillist kan u uitgebreid adviseren in de keuze voor een bekleding. Stalen van onze unieke leercollectie zijn in de winkel aanwezig. Bekleding in stof is eveneens mogelijk.

Onderhoud
Leer en hout zijn natuurproducten die over het algemeen gebaat zijn bij zo min mogelijk onderhoud. Stoffen met een zachte, schone doek is veelal voldoende. Eventueel klam-vochtig afnemen (gebruik bij voorkeur kraanwater of gedestilleerd water. Geen bronwater of schoonmaakmiddelen toepassen).

Colorbox
Tegen een meerprijs is het onderstel verkrijgbaar in de overige 7 kleuren staal uit de Colorbox. Roestvrijstaal is niet mogelijk.