Label fauteuil First Class

Met deze fauteuil hoeft u niet meer te vliegen voor een First Class ervaring. Het grote voordeel: zodra hij in uw huis staat, blijf u erin zitten zolang u wilt. De rugleuning is verstelbaar met één handbeweging, zodat u de stoel niet alleen kunt gebruiken om comfortabel zitten, maar ook om even te relaxen of om zelfs even weg te dromen. Combineer de fauteuil met de bijbehorende poef, en uw First Class ervaring is compleet! De stoel kan geleverd worden met diverse onderstellen, zoals een vijfteens draaivoet of een niet-draaibare voet met houten frame. Daarnaast kan er worden gekozen uit ons brede spectrum aan soorten en kleuren leer en stof, en is zelfs de kleur van de rits aan te passen.

Stoffering
Leverbaar in alle leer en stofsoorten. Een overzicht van onze verschillende leer en stofsoorten vindt u op onze site. Uw detaillist kan u uitgebreid adviseren in de keuze voor een bekleding. Stalen van onze unieke leer- en stofcollectie zijn in de winkel aanwezig.

Onderhoud
Stof het leder af met een zachte doek. Neem het leer vervolgens af met een schone, lichte vochtige doek of zeem. Bij de leersoorten staat het specifiek onderhoud per leersoort vermeld. Stoffen bekleding wekelijks met een speciaal daarvoor gereserveerde en geschikte borstel op halve snelheid stofzuigen. Zorg er daarbij voor dat de borstel onbeschadigd is en specifiek geschikt is voor stoffen bekleding.

Colorbox
Tegen een meerprijs is het onderstel verkrijgbaar in de 7 overige kleuren staal en 9 overige kleuren hout van de Colorbox. Onderling kleurverschil bij hout is mogelijk en geen reden tot reclamatie.

Ritsen
Ritsen zijn verkrijgbaar in de 9 kleuren van de Colorbox. Roestvrijstaal is mogelijk.