Label fauteuil Gigi

Een moderne klassieker. Deze bijzonder fraai vormgegeven fauteuil is al in 1994 ontworpen door Gerard van den Berg, maar blijft verbazen met zijn 101 zitmogelijkheden en zijn nog steeds eigentijdse design. Of u nu televisie wilt kijken, lekker even wilt relaxen of een boek wilt lezen: hierin kan het allemaal. Door het lage ontwerp, het ontbreken van een hoge rugleuning en de geïntegreerde armleuningen is deze schelp een blikvanger in uw woonkamer, zonder al te nadrukkelijk aanwezig te zijn. De stoel kan gecompleteerd worden met een poef, en is verkrijgbaar in onze vaste collectie van stof en leer, in de kleur die u wenst. Ook de draaivoet kan geleverd worden in de diverse kleuren van onze Colorbox.

Stoffering
Alle leer- en stofsoorten uit onze collectie zijn mogelijk. In Yak is de stoffering voorzien van extra panden. Een overzicht van onze verschillende leersoorten vindt u op onze site. Uw detaillist kan u uitgebreid adviseren in de keuze voor een bekleding. Stalen van onze unieke leercollectie zijn in de winkel aanwezig.

Onderhoud
Leer en hout zijn natuurproducten die over het algemeen gebaat zijn bij zo min mogelijk onderhoud. Stoffen met een zachte, schone doek is veelal voldoende. Eventueel klam-vochtig afnemen (gebruik bij voorkeur kraanwater of gedestilleerd water. Geen bronwater of schoonmaakmiddelen toepassen). Voor groot onderhoud zijn voor de verschillende leersoorten uit onze collectie een onderhoudsvoorschrift te vinden op onze site. Voor aanvullende informatie en eventueel onderhouds- en reinigingsmiddelen verwijzen we u naar één van onze dealers. Op de site van de stofleverancier vindt u uitgebreide informatie over onderhoud van stoffen.

Colorbox
Tegen een meerprijs zijn de poten verkrijgbaar in de 7 overige kleuren staal uit de Colorbox.